Tech koronavírus

Rekordok dőlnek meg a koronavírus miatt

Új rekordot állított fel a világ legnagyobb digitális játékáruháza, a Steam – írja a CNN. Március 14-én több játékos volt online egyszerre a rendszerben, mint bármikor a szolgáltatás 16 évvel ezelőtti indulása óta.

A szombaton mért adatok szerint volt olyan időszak, mikor 19 728 294 regisztrált felhasználó volt jelen a Steamen egy időben, ami 600 000 emberrel több, mint a legutóbbi, múlt hónapban mért rekord (19 107 803), és közel másfél millióval több, mint a harmadik legmagasabb szám (18 334 908), amit még 2018 januárjában mértek. Mivel egyre több országban rendelnek el otthonmaradást ösztönző intézkedéseket, így jó eséllyel nincs messze az idő, mikor ez a szám meghaladja majd a 20 milliót.

Épp időben érkezik a maszturbálós szimulátor
El lehet ütni vele az időt, ha muszáj otthon maradni.

A tegnap mért közel 20 millió felhasználóból 6 millióan játszottak valamilyen programmal, és ezen emberek közül 1 007 062-en választották a Valve által fejlesztett kompetitív FPS-t, a Counter-Strike: Global Offensive-et, ami szintén új rekord a program 2012-es megjelenése óta.

A videojáték tökéletes elfoglaltság, hogy szórkozva üssük el az otthon töltendő időt, éppen ezért mi is összeállítottunk egy ötös listát, amin PC-s és konzolos programok egyaránt megtalálhatók, sőt akad olyan ajánlatunk is, ami egyetlen fillér kicsengetése nélkül tölthető le és játszható.

Derítsen fel egy járványt, amíg kénytelen otthon maradni
Íme 5 videójáték, ha muszáj otthon maradnia, vagy egyáltalán nem akar kimozdulni a járvány ideje alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik