Tech

Arnold Schwarzenegger visszatér az egyik legikonikusabb szerepéhez

Arnold Schwarzenegger ismét belebújik az 1987-es Predatorban alakított Dutch bőrébe – írja a MovieWeb. Persze nem arról van szó, hogy – újabb – folytatás készül a legendás filmhez, amiben Arnie is szerepet vállal, hiszen a színész/exkormányzó csak a hangját biztosítja egy Predator-videojátékhoz, amiben feltűnik Dutch karaktere is.

A színész erről egy interjúban beszélt, elárulva, hogy a barátnőjével nemrégiben újranézték az idén 33 éves filmet, és ez segített neki abban, hogy ráhangolódjon a szinkronizálós feladatra. A beszélgetésben ugyan nem hangzott el, hogy pontosan melyik videojátékról van szó, de elég nagy a valószínűsége, hogy Schwarzenegger a Predator: Hunting Grounds című programra gondolt, ami áprilisban kerül a boltokba, és elérhető lesz PC-re és PlayStation 4-re (Xbox One és Nintendo Switch változatról nincs hír).

Az említett játék egy aszimmetrikus online lövöldözős program, azaz a játékosok egy része egy elit osztag tagjaként érkezik a vadászmezőre, míg lesz egy olyan felhasználó, aki az űrből érkezett ragadozó bőrébe bújva vadászik a többiekre, méghozzá a filmekből ismert idegen technikákat használva.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik