Tech

Épp időben érkezik a maszturbálós szimulátor

Március 19-én jelenik meg PC-re a Wanking Simulator, aminek a címe nem elírás, hiszen a játék leírása szerint a vállalkozó kedvű játékosok egy Winston Gay nevű karakter bőrébe bújhatnak, aki a hangos maszturbálásával magára haragítja a szomszédokat, emiatt rendőrt hívnak rá. A program mellé kiadott videó tanulsága szerint a játékmenet egy része főleg abból fog állni, hogy „hősünk” magához nyúl, majd a heves kézmozdulatokból nyert „energiát” arra használja, hogy mindent lezúzzon, ami a közelébe kerül.

A programért felelős fejlesztőcsapat elmondása szerint a játék sztorijában összesen hat küldetés várja a felhasználókat, amik során egy idegen bolygóra és egy űrhajóra is el lehet majd jutni, illetve biztosítanak mindenkit – ha a címből ez még nem lenne világos -, hogy az abszurd humor és a politikai korrektség teljes hiánya uralja a programjukat. És ez még nem minden, hiszen a sztorimód mellett kihívások, arénák, parkour misszók és egy teljesen szabadon bejárható világ várja a vásárlókat.

Derítsen fel egy járványt, amíg kénytelen otthon maradni
Íme 5 videójáték, ha muszáj otthon maradnia, vagy egyáltalán nem akar kimozdulni a járvány ideje alatt.

A Wanking Simulator nagyjából tíz euróért (~ 3400 Ft) lesz elérhető a Steam digitális áruházban, épp időben, ha valaki a járvány közepette valami ilyesmivel szeretné elütni az idejét. Hogy a játék a fenti lehetőségeket milyen minőségben produkálja, azt most még nehéz lenne megmodani, éppen ezért, ha valaki videojátékokkal szeretné tölteni a kényszer-szabadidejét otthon, annak inkább ajánlanánk a karantén idejére öszeállított listánkon szereplő alkotások valamelyikét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik