Tech

Meztelen fotóival menti a koalákat egy modell

A Los Angeles-i Kaylen Ward nem megszokott módját választotta annak, hogy segítse az ausztráliai bozóttüzek elleni küzdelmet. A modell meztelen képeket ajánlott magáról azon követőinek, akik igazolni tudják, hogy legalább 10 dollárt adományoztak az erdőtüzek ellen harcoló valamely szervezetnek.

Ward követői egy nap alatt 100 ezer dollárt fizettek összesen, volt. Egy felhasználó egyedül 5000 dollárt küldött, cserébe 50 képet és videót kapott a szőke modelltől. Ugyan a meztelenkedés jó ügyet szolgált, a sikeres akció az Instagram moderátorainak figyelmét is felkeltette, miután Ward csatározásba kezdett azokkal, akikkel ingyen továbbították a pikáns felvételeket olyanoknak is, akik nem fizettek semmit.

Az erről szóló posztja után a közösségi oldal deaktiválta a fiókját (mivel a meztelenkedés nem elfogadott a felhasználói szabályzat szerint), így újabb profilt készített, miközben a régi visszaszerzésén dolgozik.

„A bejegyzésem miatt az Instagramomat deaktiválták, a családom letagad, és a srác sem áll velem szóba, aki kedvelek. De kit érdekel, mentsük meg a koalákat!” – írta a modell, aki úgy tervezi, hogy a jövőben továbbra is meztelenkedve próbál segíteni a világnak. Követőivel egyelőre a Twitteren tartja a kapcsolatot.

Itt tud segíteni az ausztráliai tűzvész áldozatainak
Több szervezet is gyűjtésbe kezdett, pénzt és élelmiszert is lehet küldeni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik