Tech

Megvan, mikor jön az iOS 13

Kedd este a techrajongók szeme az Apple éves őszi keynote-jára szegeződött, ahol a cupertinóiak megmutatták a legújabb iPhone-okat, valamint az új iPad, Apple Watch készülékeket. A cég még ezen a napon közleményben tudatta a hírt, miszerint következő mobiloperációs-rendszerük,

a stabil iOS 13 hivatalos megjelenési dátuma szeptember 19.

Így aki nem készül új almás mobilt vásárolni, szintén számíthat új funkciókra már meglévő készülékén. Szeptember 30-án pedig már érkezik az iOS 13.1-es verziója is. A gyors kiadás oka, hogy a fejlesztőknek az utolsó pillanatban el kellett távolítaniuk pár olyan funkciót a 13.0-ás csomagból, amik még nem működik kellően stabilan, ezek a picivel később érkező pakkban kapnak helyet.

Az iOS 13 természetesen ingyen lesz tölthető az iPhone 6s és annál frissebb modellekre, de az iPhone SE és a hetedik generációs iPod touch eszközökkel is kompatibilis. Hogy milyen újdonságokat hoz a felhasználók számára, arról korábban itt írtunk bővebben:

Bemutatkozott az iOS 13
Az Apple lerántotta a leplet a friss mobilszoftverről.

Aki pedig nem tud várni a stabil verzióig, alábbi rövid útmutatónkkal már most rávarázsolhatja készülékére a béta változatot:

Így töltheti le a legújabb iOS-t az iPhone-jára
Persze még csak a béta verziót, ősszel jelenik meg a stabil változat.

(Kiemelt kép: AFP)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik