Tech

Kiszivárgott képen a Samsung újragondolt hajtogatható mobilja

A Samsung Galaxy Fold eredetileg áprilisra tervezett, majd elcsúszott megjelenésével kapcsolatban még mindig csak annyit tudni, hogy valamikor jön, a jelenlegi állás szerint valamikor az év vége felé. A dél-koreaiak áprilisban hívták vissza a februárban bejelentett hajtogatható mobil tesztelők számára kiküldött példányait, miután kiderült, hogy több mobil kijelzője is rendkívül kevés használattal (akár már egy nap után) megtört.

Több hónapnyi tologatás és kérdőjel után a dél-koreai cég vezetője, DJ Koh július elején példaértékűt lépett, és kendőzetlenül elmondta, mi a helyzet, megvallva, hogy ők hibáztak. Hozzátette, hogy tanultak a hibáikból, és már több mint kétezer példányt tesztelnek a hajtogatható mobil újragondolt változatából.

A SamMobile szivárogtatója most egy képet is közzétett, amin állítólag a Galaxy Fold következő verziója látható hétköznapi tesztelés közben. A felvétel New Delhiben készült egy metrón.

„Zavarba ejtő a helyzet. Még azelőtt erőltettem a megjelenést, hogy készen lett volna. Bevallom, hogy valamit elhibáztam, de már a javulás folyamatán megyünk keresztül. Jelen pillanatban több mint kétezer készüléket tesztelnek minden szempontból. Felismertünk minden problémát. Néhányra egyáltalán nem gondoltunk, de a tesztelőknek köszönhetően, a tömeges tesztelés folytatódik.”  – mondta el a hajtogatható mobillal kapcsolatban a Samsung-vezér.

A Bloomberg egyik belsős forrása szerint a Samsung már a kereskedelmi változat gyártásának végző stádiumában jár, de még mindig nincs hivatalos megjelenési dátum. Többek szerint sem valószínű, hogy az augusztusban bemutatkozó Samsung Galaxy Note 10-ról szívesen elvonná a figyelmet a cég, így a legvalószínűbbnek az tűnik, hogy az év második felében fogják bejelenteni az újragondolt Galaxy Foldot.

Meglepően őszinte vallomást tett a Samsung-vezér a hajtogatható mobillal kapcsolatban
DJ Koh szerint ők voltak türelmetlenek, de azóta már felismerték hibáikat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik