Tech

Feltekerhető kijelzős mobilon dolgozik a Sony

A Samsung Galaxy Fold bejelentése utáni bakizás sem tántorítja el a mobilgyártókat attól, hogy minél többen akarjanak beszállni a hajtogatható mobilok trendjébe. A szebb napokat látott Sony a források szerint egy feltekerhető kijelzős eszközön gondolkodik, amit a Galaxy Fold, és a Huawei Mate X ellenfelének szán.

A jellemzően hitelesen szivárogtató Max J. Twitteren tett közzé egy videót, amin lényegében egy nagy, feltekerhető kijelzőpanel látható, ám a felvétel némileg becsapós, mert nem maga a Sony prototípusa látható rajta, hanem még egy 2016-os felvétel a Samsung által gyártott feltekerhető panelról, vélhetően szemléltetésként.

A bejegyzés lényegi információi a specifikációk: az eszköz prototípusa egy 3220 milliamperórás akkumulátort, SM7250 lapkakészletet, LG kijelzőpanelt, tízszeres nagyításra képes kamerát tartalmaz. A kereskedelmi forgalomba kerülő variánsba pedig Snapdragon 855 chip kerülhet, Qualcomm X50 modemmel karöltve. Ezen felül még annyit tudni az informátorok alapján, hogy a Sony valamikor 2020 decemberében tervezi piacra dobni a kütyüt.

(Kiemelt képünkön a Sony Xperia XZ3. Fotó: Csanádi Márton / 24.hu)

Meglepően őszinte vallomást tett a Samsung-vezér a hajtogatható mobillal kapcsolatban
DJ Koh szerint ők voltak türelmetlenek, de azóta már felismerték hibáikat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik