Tech

Meglepően őszinte vallomást tett a Samsung-vezér a hajtogatható mobillal kapcsolatban

A Samsung Galaxy Fold eredetileg áprilisra tervezett megjelenésével kapcsolatban még mindig csak annyit tudni, hogy valamikor jön, „a következő hetekben”, de a pontos dátumot nem. A dél-koreaiak áprilisban hívták vissza a februárban bejelentett hajtogatható mobil tesztelők számára kiküldött példányait, miután kiderült, hogy több mobil kijelzője is rendkívül kevés használattal (akár már egy nap után) megtört.

A cég akkor arról írt közleményében, hogy vásárlóinak a lehető legjobb felhasználói élményt szeretné nyújtani, és az első visszajelzések után úgy döntött, hogy elhalasztja a kategóriateremtő készülék megjelenését annak érdekében, hogy a Galaxy Fold megfelelhessen a gyártó irányában támasztott magas követelményeknek. Több hónapnyi tologatás és kérdőjel után a dél-koreai cég vezetője, DJ Koh példaértékűt lépett, és kendőzetlenül elmondta, mi a helyzet, megvallva, hogy ők hibáztak.

„Zavarba ejtő a helyzet. Még azelőtt erőltettem a megjelenést, hogy készen lett volna. Bevallom, hogy valamit elhibáztam, de már a javulás folyamatán megyünk keresztül. Jelen pillanatban több mint kétezer készüléket tesztelnek minden szempontból. Felismertünk minden problémát. Néhányra egyáltalán nem gondoltunk, de a tesztelőknek köszönhetően, a tömeges tesztelés folytatódik.”  – mondta el a hajtogatható mobillal kapcsolatban.

Stephanie Choi, globális marketingstratégia-vezető szerint is nem csupán Koh türelmetlensége volt a probléma, hanem a Samsung azon filozófiája is, ami így hangzik: „valósítsd meg, amire nem vagy képes”.

Ez lehet a Samsung hajtogathatós mobiljának új megjelenési dátuma
Az egyik nagy szolgáltató árulkodó e-mailt küldött ki az előrendelőknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik