Tech

Valódi teljes kijelzős mobil lehet a Samsung Galaxy A100

A Samsung egy valódi teljes kijelzős mobil megvalósításán dolgozhat, amiről teljes egészében eltávolítanák a kávákat, de ez nem menne a készüléktest laposságának kárára – írja a holland LetsGoDigital, akik a tőlük megszokott módon egy renderképet is készítettek a modellről az eddig rendelkezésre álló információk alapján.

A portál informátorai szerint az eszköz azonban nem egy csúcskészülék lesz (azaz nem a Galaxy S11-ről, vagy a Note 10-ről van szó), hanem az úgynevezett Galaxy A100 néven érkezhet.

Forrás: LetsGoDigital

Többek szerint is elképzelhető, hogy a cég a prémium modellek helyett az A-szériában vezet be először új megoldásokat. Év elején a cég vezére, DJ Koh is arról beszélt, hogy az új ötletekkel nem szeretnék megvárni az aktuális csúcsmobilok megjelenését. Ez a helyzet a Galaxy A9-cel is, ami az első olyan Samsung mobil, aminek a hátlapjára négy kamera került.

A LetsGoDigital információi ellentmondanak az Ice Universe néven futó szivárogtató július ötödikén közzétett tweetjének, miszerint a Samsung ejti a „full-screen v2.0” néven emlegett teljes kijelzős dizájnját, amin eddig dolgozott – nagyon úgy tűnik, hogy a dél-koreaiak nem mondanak le a valódi fullscreen élményről.

A holland portál szerint a Galaxy A100-at még a Galaxy S11 előtt piacra dobhatják, valamikor 2020-ben jelenthetik be hivatalosan.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik