Tech

Beismerte bűnét a férfi, aki játék közben verte meg a terhes feleségét

Mi is beszámoltunk róla tavaly decemberben, hogy letartóztatták az ausztrál Luke James Munday (MrDeadMoth) nevű Fortnite-játékost, miután élő közvetítésben bántalmazta feleségét. A nő arra kérte a streamert, hogy ne számítógépezzen, mire éles szóváltás alakult ki köztük.

Munday egy ponton felállt a gép elől, és mivel nem kapcsolta ki kameráját, a nézők is hallhatták a háttérben elcsattanó hangot, majd sírást. Ezután még jobban elvadult a veszekedés, amit további dulakodásra utaló hangok kísértek, a két otthontartózkodó kisgyerek is sírni kezdett.

A legfrissebb fejlemények szerint a 26 éves játékos beismerő vallomást tett, a pictoni kerületi bíróság előtt sem tagadta, hogy bántalmazta a felvétel során terhes feleségét. Büntetése akár két évig terjedő szabadságvesztés is lehet, az ítéletet augusztus 26-án hirdetik ki.

A bizonyítékként szolgáló felvételen ugyan nem látható a dulakodás, de az éles szóváltás és csattanó hangokat sikerült rögzíteni. Valamelyik néző kihívhatta a rendőrséget, mert azok két órával később megérkeztek a helyszínre, hogy letartóztassák a bántalmazással vádolt férfit. A nő szerencsére nem szenvedett súlyosabb sérüléseket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik