Tech

Videojátékozás közben verte meg a feleségét

Letartóztatták az ausztrál MrDeadMoth nevű Fortnite-játékost, miután élő közvetítésben bántalmazta feleségét. A nő arra kérte a 26 éves streamert, hogy ne számítógépezzen, mire éles szóváltás alakult ki köztük. MrDeadtMoth egy ponton felállt a számítógép elől, és mivel nem kapcsolta ki kameráját, a nézők is hallhatták a háttérben elcsattanó hangot, majd sírást. „Hányszor kell még elmondanom, hogy nemsokára megyek?” – kiabálta.

A nő felhívta a figyelmét arra, hogy a háttérben a nézői is hallják őt, és hozzátette, hogy egy órája főzött vacsorát a férfinak, aki azóta sem ment ki enni. Ezután még jobban elvadult a veszekedés, amit további dulakodásra utaló hangok kísértek, a két otthontartózkodó kisgyerek is sírni kezdett.

Valamelyik néző kihívhatta a rendőrséget, mert azok két órával később megérkeztek a helyszínre, hogy letartóztassák a bántalmazással vádolt férfit. Bár a nő nem szenvedett súlyos sérüléseket, megrázta az incidens, ami a neten keringő felvételeket hallva nem meglepő, érzékeny olvasóinknak nem ajánljuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik