Tech

Újabb képeken a jövőre érkező Samsung Galaxy S10 és S10+

A Samsung Galaxy S10 termékvonal létezése régen nem titok, és jó ideje már azt is tudja mindenki, hogy lesz hagyományos változat, ami mellé kapunk Plus és Lite verziót is. A Plus 6.4, a normál változat 6.1, a Lite pedig 5.8 hüvelykes képátlójú kijelzővel érkezik, és már azt is tudjuk, hogy a Galaxy S10 és az S10+ három hátlapi kamerával lesz felszerelve, míg a Lite csak dual megoldást kap.

Fotó: Phone Arena

Képek eddig is keringtek a készülékekről az interneten, de most újabb meggyőző fotók láttak napvilágot, amin a Galaxy S10 és S10+ okostelefonok láthatók egymás mellett – nagyjából biztos, hogy a 2019-es, Barcelonában helyet kapó Mobil Világkongresszuson (MWC) ugyanezeket láthatjuk majd, mikor a Samsung hivatalosan is bemutatja a csúcstelefonokat.

Fotó: Phone Arena

Érdekesség továbbá, hogy a Samsung mindhárom készüléket 2K+ felbontással rendelkező OLED-kijelzővel szállítja, sőt az S10 és az S10+ lyukas kijelzővel kerülnek forgalomba: amíg az alap verzión csak egy kisebb kört vágtak az előlapi kamerának, addig a nagyobb modellen már egy kapszula alakú kivágás kapott helyet, hiszen ez a készülék már az előlapon is dual szelfi optikával rendelkezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik