Tech

Így szerezze vissza a régi Gmailt, ha nem tetszik az új

Az elmúlt hónapokban a Gmail rengeteg újítással jött elő, ennek egy része a levelező külsejére is vonatkozik. Ha valaki jobban szerette volna a régi formákat, az se keseregjen - ugyan a szolgáltató nem ajánlja fel közvetlenül, hogy visszaválthatunk a régebbi külsőre, néhány apró lépéssel azért mégiscsak vissza lehet hozni a retró Gmailt is.

Az ember általában nehezen szokja meg a változásokat – ha nem tud hozzászokni az új Gmailhez, akkor néhány egyszerű trükkel visszaállíthat egy a régihez hasonló verziót, persze nem lesz ugyanolyan, de nagyon fog hasonlítani rá. A Gmail ugyanis nem engedélyezi azt, hogy visszatérjünk a korábbi külsőhöz, nézetet viszont lehet benne változtatni, ami már majdnem ugyanaz.

Az első lépés ahhoz, hogy egy kicsit visszatérjünk a retró külsőhöz, az, hogy a beállításokhoz vezető fogaskerékre kattintunk a jobb felső sarokban, és kiválasztjuk a Megjelenési sűrűség menüpontot.

Itt az alapértelmezett verzió az új külső, a másik kettő már jobban hasonlít a régire, ezek közül is leginkább a kompakt nézet a befutó.

Bár nem ugyanolyan, azért rengeteg mindenben hasonlít, és legalább az embernek nem kell teljesen új platformot megszoknia – elég, ha néhány új funkcióval megbékél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik