Tech

Egy igazi legenda is visszatér a Red Dead Redemption 2-ben

Idén rengeteg kiváló videojáték megjelenése várható, de mind közül kiemelkedik a Rockstar legújabb alkotása, a Red Dead Redemption 2, ami ismét a vadnyugatra, annak is a végnapjaiba kalauzolja vissza a játékost. Az ősszel érkező program az előző konzolgeneráció (Xbox 360, PS3) egyik legjobb játékának, a Red Dead Redemption-nek a folytatása, és mivel a világ legsikeresebb játékának számító GTA V alkotói dolgoznak rajta, éppen ezért hatalmas a várakozás, amit csak tovább fokoz a frissen kiadott előzetes.

Amerika, 1899. A vadnyugat hőskora szép lassan véget ér, ahogy a törvény kérlelhetetlen emberei az utolsó megmaradt bűnbandákat is levadásszák. Aki nem hajlandó megadni magát, az halál fia.

Ebben az időszakban irányítjuk Arthur Morgan karakterét, aki a Van der Linde banda tagjaként egy félresikerült rablást követően menekülni kényszerül a társaival. Szövetségi ügynökökkel és a nemzet legismertebb fejvadászaival a nyomukban a csapatnak rabolnia, lopnia és harcolnia kell a túlélésért, és ahogy egyre fokozódik a bandán belüli, a feloszlással fenyegető feszültség, Arthurnak választania kell saját eszméi, és az őt felnevelő bandához kötődő hűsége között.

A frissen kiadott előzetes és a fent olvasható szinopszis ismét kiváló vadnyugati kalandot ígér, ráadásul a videó egyik jelenetének tanulsága szerint a történetnek része lesz az előző rész legendás főszereplője, John Marston is – bár az ő újbóli irányítására aligha lesz lehetőségünk.

VISSZATÉR EGY IGAZI LEGENDA: John Marston az RDR2 előzetesében – Forrás: Rockstar Games

A Red Dead Redemption 2 október 26-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, egyaránt lesz egyjátékos és többszereplős része, a PC-seknek viszont rossz hírünk van, hiszen jó eséllyel ez a játék ugyanúgy nem fog megjelenni hagyományos számítógépekre, ahogy annak idején a Red Dead Redemption sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik