Tech

Rossz hírt kaptak a western-rajongók

Az idei év egyik legjobban várt játéka a Red Dead Redemption 2, a Rockstar Games következő alkotása, ami ismét a vadnyugatra repíti vissza a western és a sandbox játékok szerelmeseit. Habár konkrét megjelenési dátum eddig sem volt, viszont sokan tavaszra vagy nyárra prognosztizálták a megjelenést, és ezt a reményt zúzta most porrá a fejlesztőcsapat, hiszen bejelentették, hogy az RDR2 csak ősszel, egész pontosan október 26-án fog a boltok polcaira kerülni.

Pókember az egyik ok, amiért nagyon vártuk az új évet
Összeszedtünk öt játékot, ami miatt annyira vártuk 2018-at.

Mi ugyan még erre a dátumra sem vennénk mérget, hiszen a Rockstarra jellemző, hogy többször is elcsúsztatja a megjelenéseket, de ettől függetlenül azért nagyon bízunk benne, hogy ez a dátum tartható, és idén már tényleg rátehetjük a kezünket a legendás Red Dead Redemption folytatására.

A játék történetéről sok minden még nem szivárgott ki, de az már tudjuk, hogy a főszereplő a törvényen kívüli Arthur Morgan, aki a hírhedt Dutch van der Linge banda egyik oszlopos tagja. Annyi bizonyos továbbá, hogy egy káprázatos látvánnyal megáldott nyitott világú programot kapunk, ahol a központi történet mellett ismét felfoghatatlanul sok tennivaló várja majd a felhasználókat.

Galéria
Forrás: Rockstar

Ajánlott videó

Olvasói sztorik