Tech

Megtörténhet a lehetetlen: Red Dead Redemption 2 PC-re

Az idei év legjobban várt videojátéka egyértelműen a Red Dead Redemption 2, a vadnyugat végnapjaiba visszakalauzoló western akciójáték, amiről már azt is tudjuk, hogy 2018. október 24-án jelenik meg, méghozzá PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Igen ám, de egy Linkedin profil alapján most mindenki arról beszél, hogy megtörténhet, amit sokan lehetetlennek tartottak korábban: PC-re is jöhet a Rockstar legújabb játéka. Mindez azért nagy szó, mert a Red Dead Redemption soha nem jelent meg Windowsra, csak Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, és a GTA V hiába kapott PC-s verziót, semmi nem utalt arra, hogy ez megtörténhet a Red Dead Redemption 2-vel is.

Megtörténhet a lehetetlen: Red Dead Redemption 2 PC-re 1

Egy Reddit-felhasználó viszont kiszúrta, hogy egy volt Rockstar alkalmazott Linkedin profilján megjelent az információ, hogy dolgozott a RDR2 PC-s verzióján is. Az információ azóta eltűnt az érintett személy adatlapjáról, de az internet nem felejt, pláne nem akkor, ha valaki

még képernyőmentést is készít a sokak számára fontos „apróságról”.

A játék fejlesztő Rockstar Games egészen mostanáig ugyan semmit nem reagált az egykori alkalmazottjuk adatlapján megjelent információra, de a PC-s közösség most már joggal reménykedhet, hogy a Red Dead Redemption-nel ellentétben a folytatás már nem fogja elkerülni a kedvenc platformjukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik