Tech

Vibrátor és síkosító is jár a kóla, meg a mogyoró mellé

Ha valaki szállt már meg hotelben, annak nem ismeretlen a minibár létezése, ami általában egy egészen apró hűtőt jelent a kivett szobában, amiben édességek, mindenféle rágcsák, szeszes-, illetve üdítőitalok várják a vendéget – természetesen nem ingyen, hanem elég durva felárért, olykor háromszor többért, mintha leszaladnánk értük a legközelebbi boltba.

Habár a kísértés mindig nagy,

jómagam sosem élek a minibár kínálta lehetőségekkel, ugyanakkor mindig átböngészem a kínálatot, és olyakor érnek meglepetések. Franciaországban például szálltam meg olyan helyen, ahol technikai szempontból meglehetősen speciális hűtők voltak: ha kiveszünk mondjuk egy üveg kólát, azt azonnal érzékeli a rendszer, és a tétel ára automatikusan hozzáíródik a számlához – akkor is, ha csak kíváncsian kotorászunk, szóval néha nem árt figyelni, hova nyúl az ember.

A legújabb meglepetés ugyanakkor most New Yorkban ért (és nem az álmennyezet miatt), ahol a Thompson Hotels üzemeltette Gild Hall szállodában nemcsak bor, Snickers, Pringles, mogyoró, bor, sör és kóla a kínálat része, de olyan kiegészítők is, amivel a vendégek a szexuális életüket dobhatják fel.

Íme a Mini Lover’s Kit – Fotó: Birkás Péter / 24.hu

Akad például egy Mini Lover’s Kit névre keresztelt dobozka, amiben két prémium óvszer (jelentsen ez bármit), síkosító, kifejezetten szexhez készített mentolos cukorka és egy izgatásra szolgáló toll kapott helyet – mindezért 12 dollárt kell leperkálni a távozáskor, ami nagyjából 3300 forintot jelent. Figyelembe véve a csomag tartalmát, illetve az átlagos minibáros árakat, ez nem is olyan rossz vétel.

Ez persze még csak a kezdet, hiszen akad itt egy nagyobb dobozka is, a Thompson Toys, ami már a haladó készlet: óvszer ugyan nincs, de van selyem szemfedő, vibrációs gyűrű, apró vibrátor (ami mellől az elemek sem hiányoznak), újabb adag síkosító, illetve olyan kiegészítő, amivel kikötözhető a partner – ezen szett ára már 30 dollár, valamivel több, mint 8000 forint, de ha azt vesszük figyelembe, hogy a kapott felszereléssel egészen emlékezetessé tehető egy este, még ezt az összeget sem tartom olyan vészesnek.

Ez pedig már a haladó csomag – Fotó: Birkás Péter / 24.hu

Minibár a legtöbb hotelszobában akad, de ilyen tartalommal korábban még nem találkoztam, ugyanakkor az eddigi New York-i tapasztalataim alapján nem csodálom, hogy az üzemeltető igyekszik segítséget nyújtani az éjszakai ittlét feldobásához, ha már normálisan aludni csak füldugók használatával lehet.

Nyitó illusztráció: ThinkStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik