Tech

Veszett jól néz ki a Bugatti Chiron LEGO változata

A dán játékgyártó már hónapok óta hergelte a rajongókat, hogy a LEGO Technic termékvonal egy Bugatti Chiron modellel bővül, azonban egészen mostanáig – meglepő módon – szinte semmilyen értékelhető képanyag nem szivárgott ki a végleges készletről.

(Katt a képre a galériáért!)

Fél tízkor azonban lehullott a lepel, és a végeredmény elképesztően jól néz ki. A kék színekben pompázó, LEGO 42083 kódszámű Technic szett összesen 3599 alkatrészből áll, kész állapotban pedig 14 cm magas, 56 cm hosszú, 25 cm széles, és építőjátékhoz képest megdöbbentően részletes.

Csak ezért megérte leforgatni a Han Solo-filmet
A filmtől nem ájultunk el, de az új LEGO Millennium Falcont azért imádjuk.

A rajongóknak ráadásul nem is kell tovább várakozniuk, hiszen a készlet már rendelhető a LEGO saját shopjából, 126 990 forintos áron, illetve elérhető a hivatalos LEGO Store üzletekben – a hagyományos játékboltokban viszont csak augusztus 1-től lesz elérhető.

Nagyon izgatott vagyok az új modell miatt.”

– nyilatkozta Niels B. Christiansen, a LEGO Csoport ügyvezető igazgatója. “A LEGO tervezői elképesztő munkát végeztek az ikonikus Bugatti dizájn részleteinek megörökítésével. Örökérvényű igazság, hogy a LEGO kockák segítségével bármit megépíthetünk, amit elképzelünk, a LEGO Technic pedig jó példa erre. Ez egy  hatalmas modell, amit alig várok, hogy magam is elkezdhessek megépíteni. Mindig is lelkesedtem a mérnöki tudományok iránt, és ennek a modellnek a tervezése és a részletei igazán magával ragadóak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik