Tech

Pénztárcabarát fülhallgató-válogatás Apple termékekhez

Fülhallgatók Apple készülékekhez? Mostani cikkünkben ezekről lesz szó. Hozunk nektek vezetékes és vezeték nélküli variánsokat is, hogy minden felhasználó módhoz megfelelő darabot tudjatok választani.

Nem áruljuk el előre, hogy mely gyártók termékei kerülnek bemutatásra, de Xiaomi biztosan lesz benne. Nyugodtan nézze át a kínálatot az is, akinek más operációs rendszert futtató készüléke van, hisz ezek az eszközök univerzálisak, így természetesen nemcsak Apple telefonokhoz/tabletekhez jók.

MEIZU EP51

Természetesen egy ilyen ajánlós cikkből nem hagyhatjuk ki az egyik ár-érték bajnokot, a Meizu EP51-et, amit többünk rendkívül nagy megelégedettséggel használ. Hat órányi zenehallgatásra számíthat az, aki az IPX4 szabványt teljesítő, 15 grammos Meizu EP51-et választja. Szerencsére mikrofont is építettek a készülékbe, ezért akár négy órányi telefonálásra is alkalmas. Aki nem szereti az in-ear – „agyba dugós” – kialakítást, annak is érdemes kipróbálnia a 6 200 Ft-os EP51-et, hiszen nem a hallójáratban foglal helyet, hanem a fülkagylóban.

MEIZU EP52

Nem nézne ki jól, ha nem egymást követné a Meizu EP51 és az EP52, hiszen szinte egymás édestestvéreinek mondhatók. Ez a modell nagyjából 2 órával tovább használható, mint a kistestvére, azaz 8 órán keresztül élvezhetjük zenéinket, pusztán 2 órás töltést követően. Őt már tényleg hardcore sportoláshoz készítették, hiszen teljesíti az IPX5-ös szabvány kritériumait is, de utcai használat során sem fest furcsán. A minőségi előrelépést tükrözi az ár is, 12 200 Ft-ért vásárolhatjuk meg a Meizu EP52-t.

BASEUS FÜLHALLGATÓ

Feltörekvő szereplő a mobilos kiegészítők piacán a Baseus, ami remek minőséget kínál korrekt árazás mellett. Ezzel a termékükkel ráadásul kiemelkedően magas üzemidőt ígérnek: 10 órán keresztül hallgathatjuk kedvenc muzsikáinkat Bluetooth kapcsolaton keresztül. A Baseus füles mikrofont is tartalmaz, ezért az eszköz telefonáláshoz is használható, ráadásul IP4 védettséget is kapott, ezért nem kell aggódnunk az izzadság vagy az eső miatt. Az 5200 Ft-os Baseus Bluetooth-os fülhallgatót két színkombinációban vásárolhatjuk meg: fekete-ezüst és fehér-arany, mely alacsony árával az ÁFA radar alatt képes repülni.

DACOM GF7 TWS

A klasszikus AirPods kialakítást kedvelőknek is készültünk egy termékkel, ez nem más mint a Dacom GF7 TWS. A gyári, Apple által kínált megoldás 60 000 Ft-os ára elég meredek, a 13 grammos Dacom GF7 TWS-ből 4 darabot vásárolhatunk ennyiért, mivel pontosan a negyedébe kerül.

Ugyan nem ígér olyan hosszú üzemidőt, mint a többi ajánlat, de a 4 óra alatt nem kevés zenét meg tudunk hallgatni. A gyakorlatban ez nagyjából 2 naponta történő töltést jelent, ha mondjuk utazás közben használjuk. Ráadásul ha visszatesszük a hordozó házba, automatikusan táplálni is kezdi a fülest, így erre nem kell különösebb figyelmet fordítanunk, elég a tárolót bizonyos időközönként feltöltenünk. Mivel ez a termék  is rendelkezik mikrofonnal, ezért bejövő hívásainkat gond nélkül fogadhatjuk.

QBUDS W1 TWS

Maradunk az AirPods kialakításnál, ezért most a dizájn bajnok Qbuds W1 TWS következik, mely elképesztően szépre sikerült. Az alumínium tokjának köszönhetően nem kell sokáig nélkülöznünk a fülest, ha lemerült, a450 mAh-s kapacitású akkumulátorral rendelkező dokkolóegység egy óra alatt képes teljesen feltölteni a Qbuds W1 TWS-t. Ezt három alkalommal meg is tudja ismételni, mielőtt teljesen kifogyna a delejből. Az árazásból jól látszik, hogy prémium termékről beszélünk, a 26 700 Ft-os árcédula borsos, de cserébe magas minőséget is kapunk.

XIAOMI PRO HD

Utoljára egy kakukktojást hozunk nektek, no nem a minőségével lóg ki a sorból, hanem azzal, hogy ő jelen cikkünk egyetlen vezetékes fülhallgatója, de mivel annyira jó ár-érték arányt kapunk a pénzünkért cserébe, vétek lett volna kihagyni. Mindössze 7000 Ft-ba kerül, de ennek a többszöröséért kapunk itthon vele egyenrangú terméket. A használatához szükségünk lesz ugyan egy átalakítóra, de ez filléres tétel, melyet ide kattintva tudtok megvásárolni.

Rendelj kínait!

Ha érdekelnek a kínai termékek, és első kézből szeretnél értesülni az új tesztekről, ajánljuk a Rendelj Kínait oldalát!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik