Tech

Végre valamit jól csinál a Microsoft

Az elmúlt hónapokban rendszeresen cikkeztünk arról, hogy a Microsoft és az Xbox elvesztette az elsőbbségét a konzolpiacon, sőt ha nem kapják össze magukat, akkor 2018-ban akár a harmadik helyre is visszacsúszhatnak a Sony-féle PlayStation és a Nintendo mögött. Az Xbox One eladásai elmaradnak a konkurenciához képest, a gépre nagyon kevés az igazán ütős exkluzív játék, ami az év elején egy meglehetősen kétségbeesett lépéshez vezetett

Persze azért vannak jó hírek is: nemrég arról számoltunk be, hogy az előző konzolgeneráció egyik legjobb játéka, a Red Dead Redemption már 4K-ban érhető el Xbox One X-re, most pedig kiszivárgott egy olyan videó, ami azt mutatja, hogy valamit végre igazán jól csinálnak a Microsoftnál.

Sokan valószínűleg csak legyintenek, de az Xbox One-tulajdonosok számára remek hír, hogy gőzerővel készül a konzol új avatar szerkesztője, amivel mindenki megalkothatja a virtuális mását. Erre már most is van lehetőség, de az új rendszer minden korábbinál több lehetőséget biztosít, és úgy tűnik, hogy kellő türelemmel végre tényleg elkészíthetjük saját magunk tökéletes virtuális megfelelőjét.

A videón is látható új rendszert eredetileg már tavaly ősszel elérhetővé akarták tenni, de a Microsoft végül további fejlesztésekre hivatkozva elhalasztotta a megjelenést, és jelenleg sincs még konkrét időpont, hogy mikor érkezik a frissítés, ami már az új avatar szerkesztőt is tartalmazni fogja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik