Tech

Horror áron adják az év legmenőbb cipőjét

Január végén írtunk először arról a különleges cipőről, amit a Sony és a Nike alkotott meg, méghozzá a PlayStation-rajongóknak, Paul George NBA-s kosárlabdajátékos közreműködésével. A PG2 névre hallgató, limitált modellt a cég konzolja inspirálta, és a végeredmény tényleg egészen különlegesre sikeredett.

A cipő nyelvein neonkék ledfényben pompázik a PS logója, nyomásra a fényforrások akár vibrálnak is, mint egy DualShock kontroller, ráadásul a csukába 150 órányi villogásra elegendő lítium-ion telepet építettek, a kék, zöld, pink és piros színű cipőfűző lyukak pedig a kontroller gombjait szimbolizálják.

Forrás: Sony

A különleges lábbelit egyetlen nap, február 10-én lehetett megvásárolni, egészen baráti, 110 dolláros áron (~ 28 000 Ft), és az egész készlet elkelt mindössze öt perc leforgása alatt. A limitált cipőkre persze mindig hatalmas a kereslet, és a PG2 csukák most sem feltétlenül a rajongókhoz kerültek, hanem sok esetben a nyerészkedőkhöz, hiszen az eBay máris megtelt a másodkézből származó csukákkal,

nem egyszer az eredeti ár tízszereséért.

Az ajánlatok között akad egészen „szerény”, 140 000 forintos ár is, de az igazán elvetemültek akár 300-400 ezer forintot is képesek elkérni az egyedi csukákért. Ha tehát valaki szeretne egyet, annak igen mélyen a zsebébe kell nyúlnia, és minimum egy PlayStation 4 Pro árát ki kell csengetnie a PG2-ért.

Forrás: 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik