Tech

Ez a Flash sokkal menőbb, mint a nyámnyila tévés változat

Új kedvcsinálót kapott a májusban érkező Injustice 2, amiben ezúttal a villámgyors Flash mutatja be, hogy milyen változatos módokon képes odacsapni az ellenfeleinek.

Május 16-án érkezik Xbox One-ra és PlayStation 4-re az Injustice 2, a legutóbbi Mortal Kombat-játékokkal jelentős hírnévre szert tevő NetherRealm Studios legújabb verekedős játéka, amiben a DC-univerzum legnagyobb hősei és gonoszai esnek egymásnak.

A legújabb előzetes sokak legnagyobb kedvencére, Flashre koncentrál, és a jelenleg is futó Flash – A Villám tévésorozat miatt fanyalgók örülhetnek, hiszen a vörös ruhás karakter itt nem egy nyámnyila srác, hanem egy ereje teljében lévő, magabiztos szuperhős, aki fantasztikus mozdulatokkal páholja el egyik legnagyobb ellenfelét, a páncélos Gorilla Groddot.

A videóban jól látható, hogy Flash mindene a gyorsaság, pillanatok alatt képes több ütést bevinni, egyszerre akár két irányból támadni, akrobatikus mozdulatokkal alázni, forgószelet kavar, és van egy olyan speckó támadása, amivel időn/téren keresztül rángatja az ellenfelét, hogy aztán az épülő Nagy szfinx és egy falatozó T-Rex közreműködésével vigyen be brutális ütéseket.

Az Injustice 2 – akárcsak az elődje – egy alternatív univerzumban játszódó sztoriközpontú verekedős program, ahol Superman rémuralmát követően a hősök és a gonosztevők ismét egymásnak esnek, sőt ezúttal egy minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel, Brainiac-kel is szembe kell nézniük.

A játékot fejlesztő NetherRealm Studios eddig 28 játszható karakterről rántotta le a leplet, akik között olyan ismert neveket találhatók, mint Batman, Superman, Aquaman, Bane, Macskanő, Wonder Woman, Deadshot, Zöld Íjász, Zöld Lámpás, Robin, Supergirl vagy Harley Quinn.

Forrás: Warner Bros Interactive

Ajánlott videó

Olvasói sztorik