Tech

Macskanő egy motorral keni el Harley Quinn száját

Ismét egymásnak esnek a DC legnépszerűbb karakterei! Májusban érkezik az Injustice 2, amiben többek között Batman és Superman püfölik egymást. A verekedős játék választható karakterei közül nem maradt ki Harley Quinn és Macskanő sem, utóbbi ráadásul kifejezetten extrém módon csap oda a többieknek.

Éppen négy éve, hogy megjelent az újabb Mortal Kombat-játékokkal elhíresült NetherRealm Studios szuperhősös játéka, az Injustice: Gods Among Us, amiben a jó- és rosszfiúk válogatás nélkül estek egymásnak, látványos és kifejezetten brutális harcok közepette.

Az alternatív valóságban játszódó történetben Superman uralma alá hajtotta a Földet, Batman pedig igyekezett véget vetni a rémuralomnak – meglepő szövetségesekkel az oldalán. A jófiúk végül sikerrel jártak, de csak ideiglenesen, hiszen idén májusban érkezik a második rész, amiben még a begőzölt Acélembernél is nagyobb fenyegetés veszélyezteti a világot.

Macskanő egy motorral keni el Harley Quinn száját 1
Forrás: Warner Bros Interactive

A verekedős játék új epizódjában harmincnál is több karakter közül válogathatunk majd, Zöld Íjásztól Supergirlön át egészen Flash-ig, és feltűnik Macskanő is, aki most külön videót kapott. Megcsodálhatjuk, hogy Selina Kyle miképp veszi fel a harcot Harley Quinnel, Batmannel és Méregcsókkal.

A teljesen sima ütések és rúgások mellett a latex ruhás hősnő agresszív cicákat és elmaradhatatlan ostorát is beveti. A legnagyobb szám mégis a kifejezetten erős támadásként előhívható motor, amivel első körben a Sötét Lovagon hajt keresztül, majd pár vágással később már Harley Quinn kapja meg a magáét: a dögös karakter nemcsak átgázol Joker szerelmén, de lezárásként még rá is robbantja a gépet az ellenfelére.

A kedvcsinálóból ezen felül kiderül, hogy nemcsak a speciális támadások térnek vissza, de a többszintes helyszínek és az olyan speciális tereptárgyak is, amiket bármikor felhasználhatunk az ellenfelünk életének megkeserítésére.

Az Injustice 2 2017. május 17-én érkezik PlayStation 4-re és Xbox One, de készül mellé okostelefonos applikáció is (Andorid, iOS). A játékot egyelőre nem jelentették be PC-re, de meglepődnénk, ha az előző részhez és a legutóbbi Mortal Kombat-játékokhoz hasonlóan nem készülne számítógépes átirat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik