Tech

Ingyen kipróbálható az Elder Scrolls Online

Mától egészen egy héten át játszható ingyenesen a Bethesda online szerepjátéka, ami az elképesztően népszerű The Elder Scrolls-játékok világába kalauzolja el a kalandokra vágyó felhasználókat.

A The Elder Scrolls Online 2014 áprilisában érkezett meg PC-re, majd bő egy évvel később PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játék a megjelenésekor meglehetősen vegyes kritikákat kapott, de a Bethesda az elmúlt három évben nem tétlenkedett, folyamatosan csiszolta és bővítette a programot, most pedig lehetővé tették, hogy egy héten keresztül ingyen kalandozhassunk Tamrielen, méghozzá minden platformon.

TESO eredetileg havidíjas játékként kezdte a pályafutását, a kiadó 2015-ben szüntette meg ezt a rendszert, viszont a játékosoknak ettől függetlenül továbbra is meg kellett vásárolni a teljes árú alapprogramot. Ha valakit mostanáig ez tartotta volna vissza a játék kipróbálásától, az örülhet, hiszen április 11. és április 18. között az The Elder Scrolls Online térítésmentesen letölthető a Steamről, a PlayStation Store-ból és az Xbox Marketplace-ről.

Az így beszerzett játékkal április 18-ig játszhatunk kedvünkre, hozzáférhetünk a program teljes tartalmához (természetesen DLC-k nélkül), sőt még 500 free crown is jár az TESO mellé, amit olyan dolgokra költhetünk, mint egyedi ruházat, kisállatok vagy olyan különleges tekercsek, amik adott ideig megnövelik a begyűjthető XP mennyiségét.

Forrás: Bethesda

Április 18. után az ingyenes verzió ugyan játszhatatlanná válik, viszont azok számára, akik folytatnák a kalandot, akciót biztosít a Bethesda, és komoly kedvezménnyel juthatnak hozzá a teljes játékhoz. A cikkünk írásakor a Steamen még nem élesedett az akció, de Xbox One-on (Gold előfizetéssel) 3131 Ft-ért szerezhető be a játék, míg PlayStation 4-en 3090 Ft-ért lehet a minék az online szerepjáték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik