Tech

Rendőrt hívott, mert felesége nem hagyta facebookozni

A családi vitát az robbantotta ki, hogy a nő nem volt hajlandó felállni férje mellől.

Miután egyesek a saját családjukat perlik gyerekkori fényképek miatt, mások kettős gyilkosságra vetemednek, azt mondanánk, hogy a Facebookkal kapcsolatban már semmi sem számít meglepőnek. Mégis, az emberi butaság mulatságos helyzeteket eredményez.

A legutóbbi eset a Florida állambeli Pasco városából származik, ahol egy Doyle Hardwick nevű, 57 éves úriember legnagyobb vágya az volt, hogy teljes békességben facebookozzon egy kicsit – a fránya asszony viszont nem volt hajlandó elmoccanni és képernyőre szegezett tekintetével zavarta az urát.

A feleség állítólag azt ígérte, hogy ágyba bújik (egyedül hagyva Doyle-t a számítógépnél), amennyiben ihat nyolc, azaz 8 üveg sört. A férj erre engedélyt adott, azonban az alkoholizálás során a hölgy meggondolta magát és mégsem szeretett volna aludni.

Ekkor szakadt el a cérna Hardwick úrnál, tárcsázta a 911-et – az egyik helyszínre érkező rendőr nyilatkozata szerint Hardwick azt mondta, hogy csak azt akarta, hogy valaki rávegye a feleségét arra, amit kért tőle.

Kétségbeesett segélyhívását a rendőrség egy letartóztatással értékelte, mivel a 911-et nem rendeltetésének megfelelően használta – most 60 napot kell eltöltsön a rácsok mögött, igaz, a felesége nélkül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik