Kapott egy croissantalakú lámpát a Temuról, amiről kiderült, hogy igazából egy valódi croissant

A fiatal tiktoker még egy videót is posztolt a különös felfedezéséről, amiben azt is megörökítette, ahogy megkóstolja a lámpaként árult péksüteményt.

Egészen megdöbbentő történetről számolt be a pofátlanul olcsó termékeiről híres  Temu kapcsán a brit Metro honlapja. A bulvárlap ugyanis egy Froginahatgirl néven regisztrált TikTok-felhasználó egyik videója kapcsán arról írt, hogy a kínai webáruház egy croissantalakú lámpa helyett egy valódi croissant-t küldött neki, ami át volt alakítva lámpává.

Egy forró nap után hazaértem a munkából, és több száz hangya volt alatta. Azt gondoltam: »Mit akaratnak a hangyák egy kamu croissant-tól?«

– emlékezett vissza a felfedezés pillanataira a fiatal lány, aki az elmondása alapján ajándékba kapta a lámpát a nővéreitől.

@froginahatgirl

Pls explain temu

♬ original sound - froginahatgirl

De az öt nap leforgása alatt 13,3 millió lejátszást generáló posztban az is látszik, ahogy a fiatal lány kettétöri a lámpát, és a videó végén azt is megtekinthetjük, ahogy a fiatal lány még meg is kóstolja a dekorációként árult péksüteményt, hogy bizonyítsa,

hogy valójában egy kívülről kilakkozott igazi croissant-t küldtek neki a webshopból.

A magyar kereskedők forgalmának csökkenésében is nagy szerepet játszó Temu működését Nagy-Britannia mellett Európában is árgus szemekkel figyelik, hiszen az Európai Bizottság is szigorú átvilágítás alá vette a céget.