Radics Gigi arról, hogy vágyik-e most párkapcsolatra: Nem férne bele úgy az életembe, hogy jóleső legyen

Az énekesnő azt mondja, „nyugger” életet él.

Radics Gigi az Adom a napom mai vendége. Az énekesnő a délután folyamán arról is beszélt, milyen az élete egyedülálló anyaként.

Túl sok dolgot nem csinálok a zenén meg a gyereken kívül, erre jöttem rá. Minden napunk általában úgy telik, ha nincsen dolgom, a fellépések mellett, hogy elindulunk Bellával anyuékhoz, ott elvagyunk egész nap, hazajövünk estefelé, egy picit játszunk, mesézünk, aztán alszunk. Nyugger életem van

– fejtette ki Radics, aki 2020 októberében adott életet kislányának, Bellának, akinek édesapjával, Mikus Áronnal már nem alkotnak egy párt.

Mint elmondta, az anyaság szinte minden idejét kitölti, de hozzátette:

Egyébként most így jól vagyok, nem is vágyom többre. Szokták kérdezni mostanában tőlem, hogy most vágyom-e kapcsolatra meg ilyenek, de igazából most nem is férne bele úgy az életembe, hogy jóleső legyen. Persze amikor egy szerelem jön az ember életébe, az más, mert nyilván arra tud az ember időt szakítani. De most azt érzem, hogy ez egy terhes dolog lenne, hogy valaki hozzánk csatlakozik. Most jó így!

Arról is beszélt, hogy lánya születésekor érezte úgy, hogy nővé érett. Eleinte úgy gondolta, hogy az anyaság hátráltatni fogja őt a karrierjében, de nem ez történt. Mint mondja, ugyanúgy él, mint azelőtt.

Nem az történt, hogy megállt a világ, és én próbálok alkalmazkodni a gyerekhez, hanem beleépítettem abszolút ezt a részét, hogy jól működjünk együtt.

Az Adom a napom streamjét az nlc.hu-n lehet követni.

Kapcsolódó