„Az esküvőig nem épülök fel” – biciklibalesetet szenvedett VV Seherezádé

Orvosa szerint biztos, hogy nem gyógyulnak be a sebei a nagy napra.

Májusban lapunk is hírül adta, hogy Nagy Vivien, azaz VV Seherezádé kezét nyolc hónap együtt járás után megkérte a párja. Az esküvőig már csak pár hét van hátra, a nagy nap viszont nem teljesen úgy alakul majd, ahogyan a menyasszony szerette volna, nemrég ugyanis biciklibalesetet szenvedett, aminek következtében súlyosan megsérült.

A barátimmal bringáztam, közben a kedvenc zenéinket hallgattuk, szuper volt a hangulat is. Egészen addig, amíg ki nem találtam, hogy a sor végéről kielőzök és utolérem a többieket. Kimentem a fűre, hogy teret nyerjek. Amikor hirtelen visszarántottam a kormányt, kipörgött a kerék, onnantól kezdve pedig már gyakorlatilag tehetetlen voltam, hatalmasat borultam

mesélte a Borsnak a jelenleg táplálkozási tanácsadóként tevékenykedő egykori lemezlovas.

Mint mondta, a karja és a lába tele van csúnya sérülésekkel, és noha egy-két napig azt hitte, elég lesz, ha maga köti be a sebeit, rá kellett jönnie, hogy nem ússza meg kórházi vizsgálat nélkül, tetanuszt is kapott. A hétfői röntgenen még úgy tűnt, a kulcscsontja is eltört, de azóta kiderült, hogy nincs szó törésről.

A leginkább az sújtott le, hogy az esküvőig nem épülök fel. Pár hét van életem legfontosabb napjáig, de az orvos már most megmondta, hogy addig biztos nem gyógyulnak be a sebeim. Ez persze nem tragédia, de minden nő egy tökéletes lagziról álmodik

– osztotta meg a menyasszony, akivel a barátai is egyetértenek abban, hogy a balesete talán egy égi jel volt, hogy lassítson és vegyen vissza egy kicsit a tempóból.

A párom egyébként rengeteget segít, mindenből kiveszi a részét és ott ül mellettem a kórházban, minden vizsgálatnál. Egy év után a konyhába is visszatalált, én ugyanis most nem tudok főzni. A munkát is otthonról végzem, délben leviszem a kutyát, de egyébként pihenek.

Két hónappal ezelőtt Kandász Andrea is biciklibalesetet szenvedett, amiből még mindig nem épült fel teljesen.

Kapcsolódó
Kandász Andrea a karsérüléseiről: Nagyon nehezen élem meg, hogy olyan alapvető dolgokat sem csinálhatok, mint egy kilincs lenyomása
Két hónapja szenvedett biciklibalesetet, aminek következtében a jobb kezén lévő orsócsontja és a bal csuklója is eltört.
Címkék: vv seherezádé