Fodor Zsóka és Várkonyi András békülnének, de mindketten a másiktól várják, hogy kezdeményezzen

Tavaly februárban vesztek össze egymással a nyilvánosság előtt.

Fél évvel ezelőtt indult nyilvános adok-kapok Várkonyi András és Fodor Zsóka között, amit azóta sem sikerült rendezniük a színészeknek. Minden azzal kezdődött, hogy Várkonyi februárban azt mondta, szakmailag és emberileg is csalódott Fodorban, ugyanis mint álltja, még az ősszel le volt kötve két olyan előadásuk, amit a színésznő nemcsak neki, hanem a szervezőknek is letagadott: nem jelent meg a fellépéseken, így anyagi kárt is okozott neki.

A színésznő azt mondta, köpni-nyelni nem tudott, amikor szembesült egykori kollégája állításaival, hangsúlyozva: nem érti, Várkonyi hogyan alázhatta meg így, a színész szavait pedig hitelrontásnak és rágalmazásnak minősítette. Fodor később kijelentette, hogyha Várkonyi egyetlen interjút is elő tud hozni a múltjából, ahol nem szuperlatívuszokban beszélt róla, letérdel a Nagykörút közepén, és bocsánatot kér tőle. Márciusban ismét megszólalt az ügyről, akkor úgy fogalmazott, nem lát esélyt arra, hogy leüljenek megbeszélni a történteket.

Fodor Zsóka nemrég a Blikknek adott interjút, melyben a Barátok közt, illetve az általa játszott Magdi anyus szerepe is szóba került. A sorozatban Várkonyi András alakította a férjét, Vili bácsit.

A Jóisten tehetséggel áldott meg és el is ismertek, de azt sosem tagadtam, hogy az igazi sikert Magdi anyusnak köszönhetem. A mai napig visszanézem a régi részeket a tévében, most látom először, mi történt a sorozatban a halálom után, no, és sokat nevettem, nosztalgiáztam az Andrissal közös jeleneteinken is

– mondta a színésznő.

A lap beszámolója szerint Fodor szavaiból kiderül, hogy nyitott lenne a békülésre, ám úgy tűnik, mindketten a másiktól várják azt, hogy megtegye a kezdő lépést.

Amíg élek, nem bántom Andrist, sőt, valahol megértem és szeretem őt. Andrisnak kellene felhívnia engem, de ő nem az a típusú ember, aki ezek után felemeli a telefont, jól ismerem őt. Elfogadtam a helyzetet.

A téma kapcsán a Blikk Várkonyi Andrást is felkereste, aki szerint a színésznőnek kellene bocsánatot kérnie.

Érdekes, jó ideje nem gondolkodtam ezen az ügyön. Úgy gondolom, hogy hibázott, nem vallotta be, nem is mondott igazat, úgyhogy ha valakinek kanosszát kell járni ez ügyben, az nem én vagyok, hanem ő

–  jelentette ki.

Kapcsolódó