Szórakozás

Fizetés nélkül távozott az étteremből, de a nagy sietségben ottfelejtett valami nagyon fontosat – videó

Olena Malik / Getty Images (illusztráció)
Olena Malik / Getty Images (illusztráció)
A barátjával ingyenebédre pályázó fiatal nő az angolos távozás után kénytelen volt visszatérni az étterembe. A kellemetlen találkozásról pedig természetesen egy videó is készült.

Bár a partnerével egy floridai étterembe látogató fiatal nő úgy tervezte, hogy nem fog fizetni a vacsoráért, amit a vendéglátóhelyen fogyasztottak el, végül egyáltalán nem úszta meg a dolgot olyan olcsón, mint ahogy szerette volna.

A páros még július 11-én látogatott el a Panama City Beachen található LongHorn Steakhouse-ba, ahonnan a lakomájuk után először fizetés nélkül távoztak. Azonban a fiatal nő ottfelejtette a táskáját, így a fizetést elbliccelni próbáló két fiatal végül kénytelen volt visszatérni az étterembe – számolt be a Daily Mirror.

A személyzettel való második, egészen kínos találkozásukat pedig egy másik vendég videóra vette, és a TikTokon is megosztotta.

@missyp711

♬ original sound - Momx3

A kellemetlen másodperceket megörökítő felvételen az látható, ahogy az étterem vezetője a kezében tartja a fiatal nő táskáját, amit addig nem hajlandó visszaadni, amíg a páros ki nem egyenlíti a számláját. Amire a fiatal nő eleinte kifejezetten agresszívan és természetesen káromkodások kíséretében próbálja visszaszerezni a táskáját.

A közösségi oldalt meghódító videó több mint 7,6 millió lejátszást, 725 ezer lájkot, és 18 ezer kommentet generált az elmúlt bő másfél hétben.

A kommentszekcióból pedig az is kiderült a felvételt készítő és megosztó Missynek köszönhetően, hogy a fiatalok végül kifizették a cechet. Amit a TikTok népe nagy elégedettséggel vett tudomásul. „Rendkívül kielégítő” – írta az egyik hozzászóló. Egy másik pedig kicsit bővebben is kifejtette a véleményét:

Ha nincs benned annyi tisztelet, hogy kifizesd, amit rendeltél, ne lepődj meg, ha a valóság keményen lesújt rád!

És voltak olyanok is, akiket az akasztott ki, hogy még a fiatal nőnek állt feljebb. „Az, hogy Ő dühös, egyszerűen figyelemre méltó” – fogalmazott egy harmadik kommentelő.

A DailyMail szerint az étterem vezetője megerősítette, hogy náluk történt az eset, de ennél bővebben nem kívánt nyilatkozni.

Az étteremből fizetés nélkül való távozás nem újkeletű jelenség, de az utóbbi időben egyre több ügyről hallani. Arról, hogy hogyan vált trenddé ez a pénztárcabarát randizási módszer, az úgynevezett dine and dash az Egyesült Királyságban, ebben a cikkben írtunk bővebben.

Eddig is leléptek fizetés nélkül az éttermekből, de a briteknél valóságos trend vált belőle
Hamarosan döntés születik annak a párnak az ügyében, akik Dél-Wales több étterméből is fizetés nélkül távoztak, miután alaposan jóllaktak. Bár főleg Nagy-Britanniában dívik a „dine and dash”, már a világ egyéb részein is kezdenek rákapni az emberek – a hatóságok pedig egyelőre egy lépéssel le vannak maradva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik