Szórakozás

Hugh Grant elmondta, mit gondol a Bridget Jones negyedik részéről, amiben ismét Daniel Cleaverként láthatják majd a nézők

Universal Pictures / StudioCanal / Collection ChristopheL via AFP
Hugh Grant és Renée Zellweger a 2004-es Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! című filmben.
Universal Pictures / StudioCanal / Collection ChristopheL via AFP
Hugh Grant és Renée Zellweger a 2004-es Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! című filmben.
A mozi legutóbbi, 2016-ban megjelent részét kihagyta.

Terv szerint 2025 Valentin napján kerül majd mozikba a Bridget Jones negyedik része, ahol a főszereplőt alakító Renée Zellweger kétgyermekes egyedülálló anyát alakít majd a vásznon férje, Mark Darcy (Colin Firth) halálát követően.

Bár a széria legutóbbi, 2016-os harmadik részében a Hugh Grant által alakított Daniel Cleaver nem tért vissza a képernyőre – karakterét ugyanis a történet szerint halottnak hitték, csupán a mozi végén derült ki, hogy valójában életben van –, a jövőre megjelenő filmben ismét találkozhatnak majd vele a nézők.

A negyedik, Helen Fielding regénye alapján készülő Bridget Jones-filmről (ami a Bridget Jones: Mad About the Boy címet viseli) nemrég a People-nek mesélt a 63 éves színész. Mint mondta, a főszereplőt alakító Renée Zellwegerrel az elmúlt 10 évben folyamatosan össze-össze futottak, így úgy véli, ők ketten összeillenek.

Nagyon megindító és vicces is. Részben Helen Fielding tapasztalatain alapul, aki a férje halála után egyedül nevelt fel két gyereket. Bridget tehát két gyereket nevel, és azon töpreng, vajon vissza kellene-e térnie a randizáshoz. Ez egy nagyon jó forgatókönyv

– fogalmazott Grant, aki egyébként néhány éve azt mondta: már túl öreg, dagadt és ronda a romantikus filmekhez.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik