Szórakozás

Házasság első látásra: Enikő tette olyan mélyen érintette Petit, hogy el is sírta magát a kamera előtt

TV2
TV2
Mástól tudta meg, hogy a felesége Andrisnál keresett vigaszt, miután összevesztek egymással.

Míg a legtöbb pár a kapcsolata fejlődéséről számolt be a Házasság első látásra legutóbbi epizódjában, Enikő és Peti úgy érezték, náluk visszalépés történt ahhoz képest, ahogyan az első párterápiára érkeztek meg korábban.

A kedd esti adásban a szakértők közösen ültek le mind az öt párral: amikor ők kerültek sorra, Enikőék elmondták, hogy konfliktusaik vannak, Peti ugyanis sokszor úgy érzi, felesége támadóan nyilvánul meg az irányában, miközben utóbbi szerint férje azt érezteti vele, hogy mindenért ő a hibás.

Beszámolójuk után a szakértők úgy döntöttek, privát párterápiára invitálják őket, a kettejük közötti feszültség viszont később a tetőfokára hágott, miután Petra a többiek előtt beszélt arról, hogy Enikő az ő férjénél, Andrisnál keresett vigaszt, miután Petivel összevesztek.

Mindez új információ volt Peti számára (noha felesége azt mondta neki, a korábbi közös vacsorán már említette a dolgot), miután pedig az üzenetváltásukról készült felvételeket is levetítették, kiderült, hogy beszélgetésük közben Enikő azt is megírta Andrisnak, hogy nem közömbös a számára.

A titok kiderülése után Peti és Enikő egy rövid időre különvonultak a többiektől, ám nem sikerült dűlőre jutniuk. Enikő tisztázta, hogy nem Andrishoz, hanem Andrishoz és a feleségéhez, Petrához szeretett volna felmenni, a lemezlovas viszont nemet mondott neki, így egy barátnőjénél töltötte a múlt éjszakát. Peti erre azt felelte, nem érdekli, szerinte ugyanis Enikő ha tehette volna, Andrisnál éjszakázott volna.

Meglátjuk, hogy ebből mi sül ki

– közölte Enikővel, majd faképnél hagyta, és visszament a többi párhoz, ahol kifejtette nekik, mennyire megbántotta őt a felesége. Monológját a távolból Enikő is végighallgatta, aki ezek után úgy döntött, elhagyja a helyszínt. Miután hazaértek, el is kezdett összepakolni, majd a holmija egy részével elhagyta a lakásukat.

Peti a könnyeivel küzdött az erkélyen, miközben a felesége a bőröndjébe pakolt, miniinterjúja során pedig el is pityeredett a kamera előtt.

Még én is bebőgök

– fogalmazott az edző, majd felállt a helyéről.

Az adás későbbi részében Enikő is videóra vette érzéseit, bejelentkezésében pedig elismerte, hogy hibázott.

Én nem szerettem volna távolabb kerülni tőle érzelmileg. Nagyon nagyot hibáztam. Ezt a Peti nem érdemelte meg, mert ő egy nagyon jó ember, és nagyon fontos lett nekem. A Petinek sem vallottam ezt még be, de megszerettem őt, és elképesztően nehéz az, hogy nincs itt mellettem. Minden erőmmel és energiámmal azon leszek, hogy ne veszítsem el őt

– jelentette ki.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik