Szórakozás

Házasság első látásra: Enikő Andrisnál keresett vigaszt, miután összeveszett a férjével

TV2
TV2
Peti nem tudja megadni azt feleségének, amire a nő vágyik.

Hétfőn folytatódott a Házasság első látásra, és az új részből kiderült, hogy az egyik házaspár, Enikő és Peti csúnyán összevesztek, mikor nem forogtak a kamerák.

Lent voltunk a hétvégén Baján, az egyik barátoméknál. Jól sikerült az egész, de aztán a végére csak sikerült összevesznünk, pontosan már nem is emlékszem, hogy mi miatt

mondta el a férj, hozzátéve: a vita után felvetette, hogy töltsék külön a nap hátralévő részét.

Szerettem volna vele együtt, kettesben időt tölteni, mert nagyon hiányzik nekem a Peti lelkileg és testileg is, de most főleg az utóbbi. Ennyit kértem tőle, és megint nem azt kaptam, amire megkértem őt. Ez generálta közöttünk a feszkót

magyarázta saját oldalát Enikő, aki úgy tervezte, a legjobb barátnőjénél tölti az éjszakát, ez a terve azonban füstbe ment. Végül azt a döntést hozta, hogy egy másik páros férfitagjára, Andrisra ír rá, akivel korábban többször flörtöltek már egymással.

Meglepődtem, hogy rám írt Enikő. Éreztem az üzeneteiben egy kis kacérkodást, és ebben partner akartam lenni. Írt azért olyan dolgokat, amiket nem lehet nem félreérteni. Szerintem nem lett volna ellenére átjönni. Nem tudom, mi lesz ebből

– fogalmazott Andris, akinek üzeneteit is láthatták a nézők, például egy olyat is, amiben Enikő azt írja, nem közömbös számára a férfi.

A párok aztán együtt érkeztek a következő közös vacsorára, ahol Enikő és Peti között végig feszült volt a hangulat, ami a többieknek is feltűnt. A vacsoraasztalnál is a köztük lévő konfliktus volt a beszélgetés témája, de nem találtak rá megoldást. Peti egy ponton arrébb vonult a vacsoraasztaltól, Enikő pedig Andrisra fordította a figyelmét.

Nyitott szemmel járok. Célom beszélgetni Encivel, és célom az, hogy kiderítsem, ő meddig akar elmenni ebben a játékban

– mondta a kamerák előtt Andris, akinek felesége, Petra odament Petihez beszélgetni, emiatt Enikő féltékenykedni kezdett.

Később Enikő és Andris is kettesben maradtak, ekkor a nő arról beszélt, barátnői is úgy látják, ők ketten összeillenek. Andris elismerte, hogy igyekszik tiszteletben tartani Enikőék kapcsolatát, de érdeklődik a feleség iránt.

Kicsit összezavarodtam, mert itt van az Andris, aki azonnal a tudtomra adta, hogy én tetszem neki, aki érdeklődik, aki kérdez, aki nyit felém, aki próbál engem megérteni, és közben meg a szívem, az eszem egyszerűen nem hajlandó őt befogadni. Be akarom őt fogadni, de még annyira a Petin lovagolok, mert nekem ő a férfi, és én őt akarom. De azt érzem, hogy ha ő nem fog engem akarni, akkor nekem esélyt kell adnom egy olyan férfinak, aki viszont engem akar

fejtette ki az érzéseit Enikő, majd Andrisnak elárulta: úgy érzi, Petivel nagyon ritkán van köztük szexuális kapcsolat, és ő többet igényelne.

Az este végén Petra látszólag kicsit spiccesen kérést intézett Enikőhöz:

– Enci, az Andris számodra legyen a kísérlet során tabu!

– De nekem ő tabu, mert nekem a Peti a…

– Jó, én megbízom benned.

– Szerinted én nem bízok meg benned, ahogy te ott beszélgettél fél óráig a Petivel?

– Hát, de te hatszor többet beszélgettél az Andrissal, min én a Petivel!

– Ez most ilyen szemrehányásként jön le nekem.

– Nem! Ezt mondom, hogy bízom benned.

– Én is ezért nem mentem oda, mert bízom benned.

– Ennyi!

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik