Szórakozás

A brit királyi család másik fotójával is gond van egy vezető fotóügynökség szerint

Katalin hercegné újabb szerkesztési bakijára derült fény.

Manipuláció lehetőségére hivatkozva több nemzetközi hír- és fotóügynökség is visszavonta kiadásából azt a fotót, amely március 10-én jelent meg Katalin hercegnéről és gyerekeiről. Ez volt az első kép, amit a hercegnéről januári műtétje óta hivatalosan közzétettek. Az Associated Press indoklása szerint „közelebbről megvizsgálva úgy tűnik, hogy a közlő manipulálta a képet”, így az nem felel meg a cég fotónormáinak. Katalin később bocsánatot kért, és magára vállalta a felelősséget.

A Sky News most arról ír, egy tavaly kiadott képpel is problémák vannak, amit Katalin készített még 2022 nyarán. A Getty képügynökség szerint „digitálisan feljavították” a Kensington-palota által 2023. április 21-én megosztott fotót, amin II. Erzsébet királynő dédunokái körében látható.

A Getty Images megerősítheti, hogy ügynökségi irányelveinknek megfelelően szerkesztői megjegyzést fűztünk a palota által küldött képhez, amely szerint a képet a forrásnál digitálisan feljavították

– olvasható a képügynökség közleményében.

Az alábbi képen pirossal jelölték a kifogásolható részeket:

Közben az internetet az foglalkoztatja, hogy vajon Katalin hercegné szerepel-e azon a felvételen, amit állítólag szombaton készítettek róla:

Kapcsolódó
Kételkedik az internet, hogy valóban Katalin hercegné látható a videón, ami állítólag hétvégén készült róla
Sokak szerint a felvételen látható nő egyáltalán nem is hasonlít a walesi hercegnére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik