Élet-Stílus

Szakított Kollányi Zsuzsi és Bóza Roland

Tulok András / RTL és Sajtóklub / RTL
Tulok András / RTL és Sajtóklub / RTL
Több mint egy évig voltak együtt.

Kollányi Zsuzsi és Bóza Roland, A Konyhafőnök 2021-es évadának győztese júliusban árulták el, hogy közel egy éve egy párt alkotnak. Akkor azt mondták, hiába az egy év, együtt még sosem aludtak, annyira sűrű az életük, hiszen mindketten szülők, és a hivatásaik miatt is sok időt kénytelenek külön tölteni.

Bóza augusztus végén úgy nyilatkozott, volt, hogy két hétig nem is találkoztak az énekesnővel, annyi dolguk volt, nemrég a Blikknek árulta el, hogy Kollányival azóta be kellett látniuk, hogy nem működik a kapcsolatuk.

Mint mondta, Kollányi nemrég egy tévéinterjú keretein belül mutatta be az új számát, amit hozzá írt, meglátása szerint pedig az énekesnő nyilatkozata és a riport is arra engedett következtetni, hogy hosszú távon nem vele tervezi a jövőjét.

Hiába jelent meg az interjú úgy, ahogyan, ő nem pontosított. Ezután hosszú beszélgetések következtek, és megállapodtunk abban, hogy külön kell folytatnunk

– mondta a lapnak a séf.

Zsuzsi nagyon igyekezett, én és is próbálkoztam, ám be kellett látnunk, hogy most nem tudjuk folytatni a kapcsolatunkat. Azon túl, hogy a válásom még mindig tart, komoly betegséggel diagnosztizáltak, ami miatt hamarosan sebészkés alá kell feküdnöm. Zsuzsi nagyon kedves volt, rögtön megpróbált mindent helyrehozni, ám hiába fontos ő számomra, be kell látnom, hogy jelenleg az egészségem a legfontosabb, és az, hogy láthassam a fiamat felnőni. Hogy mi lesz köztünk Zsuzsival, az a jövő zenéje, de boldog hónapokat tudhatunk magunk mögött, jóllehet, kevés időnk volt egymásra

– zárta gondolatait.

Kapcsolódó
Bóza Roland Kollányi Zsuzsiról: Magánéletünk nincs, két hete nem láttuk egymást
Nemrég közös vállalkozást indítottak, és tervben van egy talkshow is, amit együtt vezetnének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik