Élet-Stílus

Bálint Antónia szakított párjával, akivel az idei Nyerő Párosban szerepelnek

Sárosi Zoltán / RTL
Sárosi Zoltán / RTL
Az egykori szépségkirálynő elmondta, milyen érzésekkel fogja nézni a műsort így, hogy már nincsenek együtt.

Bálint Antónia az utóbbi években teljesen elzárkózott a médiaszerepléstől, elsőre a Nyerő Páros felkérésére is nemet mondott, de nagy meglepetésére párja, Bársony Farkas nyitott volt a műsorra, és végül számos beszélgetés után mégis úgy döntöttek, hogy belevágnak. Bár a sztárpárshow idei évada október 2-től kerül adásba, a páros útjai a forgatás óta különváltak. A ma már civil életet élő egykori szépségkirálynő és műsorvezető az RTL-nek elmondta, mi vezetett a szakításukhoz.

Ha egy kapcsolat eljut oda, hogy nem annyira jó már, és talán több a negatívum, mint a jó dolog benne, akkor megfogalmazódik az, hogy legyen most már nemsokára vége, mert egy életünk van, és inkább érezzük magunkat nagyon jól. Ha elindul egy ilyen úton egy kapcsolat, akkor utána már lehet rá számítani, hogy vége lesz, és ha számítasz valamire, akkor az nem ér olyan fájdalmasan. Mivel én tudtam, hogy így fog történni előbb vagy utóbb, ezért nincs az az érzésem, hogy most mi lesz velem.

Volt párjával három és fél évig voltak együtt. Bálint Antónia elmondása szerint most csak a szépre és jóra koncentrál, amiből szerencsére akad bőven az életében.

A szakítás egyáltalán nem a Nyerő Páros miatt történt, sőt. Előtte már volt egy szakítás, aztán volt rövid időn belül egy békülés, a Nyerő Páros ezt csak megerősítette. Bent nagyon jó volt a villában, és mikor kijöttünk, ismét nagyobb lendülettel vetettük bele magunkat a kapcsolatba. Ez egy ideig eltartott, aztán vége lett, de a Nyerő Páros inkább összehozott minket újra, tehát nagyon szerettem és jól éreztem ott magam

– fogalmazott Bálint Antónia, hozzátéve: érdekes lesz látnia magát egy realityben, mert még nem szerepelt ilyen típusú műsorban. Az viszont nem fog neki problémát okozni, hogy együtt látja majd magát az exével.

Ha véget ér valami, ami nem jó, akkor azt gondolom, annak örülni kell. És én tudok örülni, mert pozitív vagyok. Semmi okom arra, hogy bármi miatt is szomorkodjak. Az életem megy a megszokott medrében, bár most kicsit a bulvár visszaköszönt. Az a lényeg, hogy minden szerettem egészséges, aki körülöttem van, dolgozom, és tényleg jól érzem magam, semmiféle problémám nincsen.

Arról is beszélt, hogy most már nem zárkózik el annyira a médiától, nem mond csípőből nemet a felkéréskere, a Nyerő Páros óta is elvállalt már néhány munkát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik