Szórakozás

Gallusz Niki és barátnője 12 év után szakítottak

Bielik István / RTL Magyarország
Bielik István / RTL Magyarország
A különválás ellenére részesei maradtak egymás életének.

Gallusz Niki tavaly nyáron beszélt először arról, hogy a kedvesével, Bártfai Laurával külön költöztek, az eltérő életvitelük ugyanis lehetetlenné tette az együttélésüket. A színésznő akkor azt mondta, nem biztos, hogy át tudják hidalni a problémáikat – Palik Lászlóék Három igazság című műsorában pedig most elárulta, hogy valóban nem jártak sikerrel.

Másfél évvel ezelőtt átalakult az életem. Tehát abból a 12 éven át tartó nagyon stabil, nagyon összekapaszkodott boldogságból, ami nekem nagyon boldog volt, és én nem változtattam volna rajta. Nem is tulajdonképpen mi változtattunk. Megfordult körülöttünk a világ, és voltunk annyira intelligensek, hogy ezt felismerjük, és változtattunk rajta. Ugyanúgy részesei vagyunk egymás életének, de a mi legnagyobb kincsünk, a mi összetartozásunk, az a fajta együtt létezés volt, és mivel ez most felbomlott, azt kell mondjam, hogy tulajdonképpen egyedül vagyok

– magyarázta, majd hozzátette: bármekkora lehet a szeretet két ember között, ha az együttélés nem működik, nem tudnak jókat beszélgetni és nem ugyanazokat a dolgokat élvezik, nem tud igazán elmélyülni a kapcsolatuk.

A színésznő bevallotta, sokszor érzi magát magányosnak, mert gyakran más dolgok iránt érdeklődik, mint a környezete. Ha nagyobb társasággal van, akkor is inkább megfigyelő, nem szeret a középpontban lenni. Mint mondta, mostanra a testi és a lelki hibáit is megszerette, így tökéletesnek érzi magát olyan szempontból, hogy békére lelt saját magával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik