Szórakozás

Lakatos Márk a Reggeliről: Azt gondolom, még oda is nagy volt a pofám

Super TV2
Super TV2
Erre a következtetésre jutott.

Az RTL tavaly közleményben tudatta a nézőkkel, hogy Lakatos Márk távozik a Reggeli stábjából. A stylist később elmondta, nem számított a kirúgásra, úgy érezte ugyanis, hogy a műsorvezetők közül ő az egyik legjobb.

A minap jelent meg a YouTube-on a Beköltözve Hajdú Péterhez új része, melybe ezúttal több vendég is meghívást kapott: először Lakatos Márk tűnt fel a stúdióban, akit Hajdú arról is kérdezett, tudja-e már, miért küldték el annak idején a beszélgetős műsorból.

Akkor ez nem derült ki. Azt már nálad egyszer megbeszéltük. De egyébként több emberrel beszélgettem, többféle dolgot összevetve. Azért alapvetően mégiscsak azt gondolom, hogy ki nem mondva is az volt az oka, hogy még oda is nagy volt a pofám

fogalmazott a stylist, aki szerint a csatornának nem fért bele az a fajta szabadság, amivel ő szokott megnyilvánulni.

A stúdióba később Járai Máté és Gáspár Laci is megérkeztek – utóbbinak egyébként az adás felvétele közben kellett letiltania a bankkártyáját, ugyanis valaki Párizsban kezdett el vele vásárolgatni.

Járai Máté szintén a Reggeli műsorvezetője volt, őt idén év elején menesztette a csatorna, amit nagy hullámvölgyként élt meg. Most elmondta, úgy érzi, máig nem dolgozta ezt fel.

Nekem azt mondta nem olyan régen a pszichológusom, hogy szerinte nekem a gyászfeldolgozással van dolgom. Ez egy tök érdekes dolog. Mert a gyászban a halál csak egyetlen egy, és a pszichológia 40 különböző gyászt különböztet meg. Tehát például egy költözés is gyász lehet, vagy hogy eltöröd a kedvenc poharadat. Én annyira nehezen dolgoztam fel. Ha igazán őszinte akarok lenni, talán még ma sem. A Reggelit. De csak ha nagyon őszinte akarok lenni

– magyarázta.

Lakatos Márk egyébként a szerelmi életéről is mesélt a műsorban.

Kapcsolódó
Lakatos Márk: Nem tudom, lesz-e bármikor olyan párkapcsolatom, amit általában az emberek párkapcsolatnak hívnak
Bár még sosem élt együtt senkivel, most úgy érzi, nyitott arra, hogy ne álljon ellen egy új kapcsolatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik