Szórakozás koronavírus

Egy éve ilyenkor: visszautasították, hogy kisbabájuk „oltott vért” kapjon

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy évvel ezelőtt.

Bár a koronavírus-járvány 2022 végén már lecsengőben volt, mégis nagy port kavart annak az új-zélandi párnak a híre, akik ellen azután kellett fellépnie a gyámhatóságnak, hogy nem voltak hajlandók hozzájárulni, hogy a szívbeteg kisbabájuk egy vírus ellen beoltott ember vérét kapja meg.

Visszautasították, hogy kisbabájuk „oltott vért” kapjon
A kisbabát az egészségügyi hatóság gyámság alá vette, hogy elvégezhessék rajta az életmentő műtétet.

Tavaly ilyenkor a fél világ focilázban égett. A 2022-es katari rendezésű labdarúgó-világbajnokságnak több emlékezetes pillanata is volt, például az, amikor Lionel Messi végre világbajnokká vált az argentin válogatott élén. De ne szaladjunk ennyire előre.

Az argentin válogatott világbajnokságig vezető útja ugyanis nem csak a pályán tartogatott izgalmakat. December negyedikén például amiatt izgulhattak a játékosok, hogy az őket kísérő hozzátartozóiknak az éjszaka közepén váratlanul kereket kellett oldaniuk a szállodájukból.

A Netflix egy évvel ezelőtt mutatta be a reklámszakma történetének egyik legnagyobb fiaskóját, amikor a Pepsi azzal reklámozta az aktuális nyereményjátékát, hogy egy vadászgépet is lehet rajta nyerni. Valaki pedig annyira komolyan vette az ajánlatot, hogy többéves pereskedés lett a dologból.

Vadászgépet követelt a Pepsitől, évekig húzódó pereskedést kapott helyette
A Pepsi túl nagyot akart mondani a reklámjában, és volt is valaki, aki komolyan vette. John Leonard hétmillió pontot gyűjtött, hogy egy vadászgépet kapjon, helyette éveken át húzódó per szakadt a nyakába.

2022 decemberében nagyban tartott még a ValóVilág 11. szériája, azonban a műsorvezető, Nádai Anikó az első pár hét izgalmai után – például amikor Reni és Barna úgy szexeltek a kanapén, hogy Piros ott térdelt mellettük – úgy döntött, hogy nem vezeti tovább a műsort.

Mondjuk, a visszavonulását bejelentő nyilatkozatában nem a műsor tartalmával indokolta a lépést.

A Nagy Ő tavalyi szériája pont egy éve zárult le azzal, hogy Timi nyerte el Árpa Attila szívét. Azonban az örömük nem túl sokáig tartott, mivel ugyanezen a héten futott be a hír, hogy már nincsenek is együtt.

Nem maradt együtt Árpa Attila és A Nagy Ő győztese, Timi
A Nagy Ő után az ő románcuk is véget ért.

Ilyen események után talán nem is annyira meglepő, hogy Szörényi Levente azzal borzolta a kedélyeket, hogy kijelentette: szerinte ismét bebizonyosodott, hogy nem kellünk a Nyugatnak. Bár a Kossuth-díjas és Erkel Ferenc-díjas művész nem pont a valóságshow-k botrányaival magyarázta ezt.

Szörényi Levente: Ismét bebizonyosodott, hogy nem kellünk a Nyugatnak
A zenész Trianonról, a pozsonyi csatáról és Orbán Viktor sáljáról is beszélt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik