Szórakozás

Curtis a Sztárboxról: Azt kívántam, bárcsak én lettem volna ott Peti helyett

Ágota Csaba / RTL
Ágota Csaba / RTL
A rapper és Kabát Péter legjobb barátok.

A vasárnapi Sztárboxban Kabát Peti elvesztette az eszméletét, miután Rácz Jenő kiütötte. Curtis a ring mellől nézte végig az eseményeket, és gondolkozás nélkül legjobb barátjához rohant a KO után, hogy megnyugtassa Kabátot. A rapper a Blikknek nyilatkozott a történtekről.

Ezt az érzést nem kívánom senkinek. Ezt kívántam: bárcsak én lettem volna ott a Peti helyett. Tudom, hogy a Petitől ez az egész közeg távol áll. Pár hónapja, amikor felkérték, ő beleállt ebbe a dologba és tényleg lelkiismeretesen végigcsinálta a felkészülést, még a sérülése ellenére is. Addig az ütésig pedig helyt is állt. Nagyon sajnáltam a barátomat

– fogalmazott Curtis, akinek elmondása szerint szörnyű volt pár méterről végignézni, ahogy a legjobb barátját kiütik. „De a másik fele az, hogy ez egy bokszmeccs, és ez benne van. Hála Istennek, hogy nem volt semmi komolyabb probléma. De ez tényleg kemény leütés volt” – tette hozzá.

Mint elmondta, amikor ő felért a ringbe, barátja már valamivel jobban volt, mivel az orvosi csapat azonnal megérkezett, hogy stabilizálják őt. Azt is elárulta, hogy hétfő délután mindenképp meglátogatja Kabátot.

Egy dolog világos a történtek után. Ez nem csak egy műsor, hanem egy kőkemény bokszmeccs, ahol az emberek szervezete ki van téve egy olyan stressznek, amiben még soha nem volt. Ez nem játék, ez veszélyes. Nem véletlen voltak előzetes orvosi vizsgálatok és a felkészülés

– mondta el Curtis, aki az ezt megelőző héten küzdött meg a Sztárboxban, őt Szegedi Fecsó győzte le.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik