Élet-Stílus

Curtis a Sztárboxról: Nem álltam fel azért, hogy le legyek pofozva, olyan fehér voltam, mint a bolti zsír

rtl
rtl
Azt mondja, lakótelepi stílusban bunyózott.

Sztárbox legutóbbi adásában Curtis és Szegedi Fecsó is összecsaptak egymással a ringben. A rapper korábban úgy nyilatkozott, sörivással, meccsnézéssel és pörköltevéssel készült leginkább a meccsre, ugyanis nem tudott elegendő időt szánni a felkészülésre, olyan sok más típusú munkája van.

Az rtl.hu-nak nyilatkozott most a műsorról. Elmondta, mikor Szegedi egyik ütése a földre küldte, tudatosan nem kelt fel, fáradt volt.

Éreztem azt, hogy már nincs több szufla. És ha felálltam volna, lehet, hogy le lettem volna ütve. Ezt meg akartam előzni, nem álltam fel azért, hogy le legyek pofozva, biztosra mentem. Ma néztem vissza meccset, a végére olyan fehér voltam, mint a bolti zsír. Ennyi volt bennem.

A rapper azt mondja, lakótelepi stílusban bunyózott, ezt nem is szégyelli: „Mondták a bírók, hogy az első menet még az enyém volt. Tipikus lakótelepi stílusban bunyóztam, ott is körülbelül ennyire van idő. Lerendezed 1-2 perc alatt, ha tudod, ha nem, akkor baj van. Nekem pontosan ennyi kell: ha megtámadnának valahol, akkor meg tudjam magam védeni. Én nem bokszoló vagyok. Annyira kevés volt a pihenő az első menet után, hogy amikor szólt Kokó fia, hogy menni kell vissza a ringbe, már tudtam, hogy a második menet lesz a vége a rendezvénynek” – szögezte le.

Azt mondja, legalább a show-t próbálta csinálni: az egyik ütéskor nyakon is csókolta ellenfelét:

Igen, az egyik összeölelkezésnél nyakon csókoltam. Próbáltam elvenni az élét ennek a dolognak. Páran eléggé beleálltak egymásba, ami szerintem nem volt elegáns és nem volt sportszerű. Nyilván tudom, hogy a boksz show is, és erről is szólhat, hogy üzengetünk egymásnak, én viszont volt sportemberként próbáltam megadni a tiszteletet. Nem ellenségek, hanem ellenfelek voltunk a ringben, és gratulálok Fecsónak!

Curtis azt is hozzáteszi, nem bánja, hogy a Sztárboxban nem ért el sikereket, legalább egy olyan kritikát ki tud húzni a listáról, amivel gyakran megtalálják.

Talán csak azért jó, hogy most nem én lettem a befutó, mert gyakran megkaptam: a Curtist nagyon tolja az RTL, mindent megnyeretnek vele. Most végre lekerülhet rólam ez a címke is. Eddig is vállaltam a következményeit annak, ha veszítettem, az élet minden területén. Szerintem egy ember jellemét mutatja az, ahogy a vereséget kezeli. Sokan kérdezik, miért vállalom el, hogy szerepelek ezekben a tévéműsorokban. Azért, mert visszamehetek gyerekbe, feszegethetem a határaimat, új dolgokat próbálhatok ki.

Kapcsolódó
Curtis a vereségéről: Nem tudtam úgy felkészülni a meccsre, ahogy illett volna
Elnézést kért azoktól, akiknek csalódást okozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik