Szórakozás

Csobot Adél az énekesnői karrierjéről: Az állandó országjárással és sok fellépéssel járó zenészlétnek biztosan vége

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Nem zavarja, ha énekesnőként hivatkoznak rá, de mint mondja, a gyerekei születésével véget ért az életének ez a része.

Csobot Adél másodjára tűnik fel filmszerepben, az El a kezekkel a papámtól után ezúttal a Cicaverzumban alakít egy főállású, családos influenszert. Az nlc-nek adott interjúban elmondta, a szerep valamennyire testhezálló, hiszen ő maga is tevékenykedik influenszerként, de különbségek is vannak a karaktere és a valós énje között: a filmbéli Zsanett például előszeretettel használja a gyerekeit és a férjét a közösségi médiában, ezzel szemben ők a párjával, Istenes Bencével eldöntötték, hogy kihagyják két fiukat ebből.

Kimondottan jól jött, hogy Zsanett világa valamennyire közel állt az enyémhez. Ő a korunk gyermeke, pontosan értem, hogyan gondolkodik. Nekem is vannak social médiás együttműködéseim, és tudtam meríteni abból, hogy értem ennek a világnak a szabályait.

Csobot Adél annak idején az X-Faktor harmadik szériájában tűnt fel, ahol a harmadik helyezést érte el, ám egy ideje már nem állt színpadon ilyen minőségben. Ennek ellenére nem zavarja, ha énekesnőként hivatkoznak rá.

Rendben van az énekesnő is, de akár azt is odaírhatják, hogy színésznő. A kompromisszumos megoldás pedig az előadóművész, végül is annyi mindenbe belekóstoltam már. Eddig az énekesnői karrierem tartott a legtovább, úgyhogy nem csoda, ha azzal azonosítanak

– mondta, majd arra a kérdésre is felelt, hogy véget ért-e az énekesnői pályája, vagy csak szünetelteti az.

Ha szünet, annak jó hosszú. Nem tudom. Ez nyilván nehéz. A gyerekeim születésével ért véget az életemnek ez a része, de nem tudom, hogy ez szünet vagy sem. Azt viszont tudom, hogy a zenéhez még mindig van közöm. A Cicaverzum utolsó dalát is én énekeltem fel, és ha lesznek még ilyen jellegű énekes feladataim, annak mindig örülni fogok. Az biztos, hogy annak a fajta zenészlétnek, ami állandó országjárással és sok-sok fellépéssel jár, már biztosan vége.

Mint mondta, a fellépések nem hiányoznak neki. „Ma nagyon más rendszerben élem az életemet, mint akkor, szóval kevésbé férne bele” – tette hozzá.

Istenes Bencével rendszeresen vlogolnak, jelenleg főként vidéki házuk felújításáról tesznek közzé videókat.

Kapcsolódó
Istenes Bence: Megint lezárul egy korszak, megint költözünk
A műsorvezetőt meghatotta, hogy családjával elhagyták régi albérletüket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik