Élet-Stílus

Istenes Bence: Megint lezárul egy korszak, megint költözünk

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
A műsorvezetőt meghatotta, hogy családjával elhagyták régi albérletüket.

Istenes Bence és Csobot Adél vlogsorozatban mutatják be Balaton-felvidéken lévő családi házuk építkezését. Bár az átadás időpontja az eredeti tervekhez képest csúszott, a legutóbbi részben már a költözésről mutatott felvételeket a páros. Istenes a korábbi albérletükben való pakolászás közben elmondta, számára mindig megható, mikor lezárul egy korszak.

Mindig, amikor lezárul egy korszak, akkor elkezdek gondolkodni, hogy megint eltelt három év, mi minden történt ebben a három évben, hogy megint megyünk. Az elmúlt években mennyit költöztünk már… Megint lezárul egy korszak, megint költözünk. Mindent elölről kezdesz, megszokod a környezetet, az embereket, új szokásaid lesznek, új rendszere lesz az életednek. Számot vet az ember: milyen volt itt az elmúlt három év, visszajönnek az emlékek, amik itt történtek… Nekem most olyan, mintha ezt a három évet le kéne zárni. Ez nekem ilyen értelemben megható

– magyarázta a műsorvezető a párjának.

A videóból (amit itt lehet teljes hosszában megnézni) kiderül, hogy az albérletből ugyan kiköltöztek augusztusban, és átvitték a holmijukat az új otthonukba, de beköltözni ekkor még nem tudtak oda. Hogy ezután hogyan folytatódott az életük, az ígéretük szerint a következő YouTube-ra feltöltött részből kiderül majd.

Korábban gondjaik is akadtak az építkezésen, mikor egy szomszéd feljelentette őket:

Kapcsolódó
Istenes Bence: Valaki feljelentett minket, mert állítólag kivágtunk egy fát
A műsorvezető és családja éppen vidéken építkeznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik