Élet-Stílus

Élőben közvetítette a youtuber, ahogy kábítószer hatása alatt elütött egy gyalogost

Elgázolt egy járókelőt Los Angelesben a YouTube-on VP (Vegan Patriot – Vegán Hazafi) néven futó influencer. A fiatal nő a baleset pillanatában élőben közvetített és nem sokkal korábban elszívott egy marihuánás cigarettát.

Élő adásban közvetítette egy fiatal nő, ahogy elüt egy járókelőt Los Angelesben – írja a Dexerto.

A felvételen az látszik, hogy a nő, a telefonjával az ölében vezet és a követőihez beszél, amikor puffanás hallatszik, az autó pedig megdöccen.

A fiatal nő azonnal megállt, hogy megnézze, jó van-e az elütött a járókelő és közben azt hajtogatta, hogy: „nem láttam”. VP ezután parkolóhelyet keresett, majd megszakította az adást. A nézők szerint a nő a közvetítés korábbi szakaszában, a baleset előtt elszívott egy marihuánás cigarettát.

Néhány órával később VP újra élőben jelentkezett és elmondta, az elütött járókelő nem sérült meg. Az influencer beszélt a helyszínre kiérkező rendőrökkel, akik megköszönték, hogy megállt és azt mondták neki, el sem hinné, mennyi cserbenhagyásos gázolás történik a városban.

VP azt állítja, azért nem látta az elgázolt járókelőt, mert a szemébe sütött a nap, és nem azért, mert marihuánát fogyasztott, vagy mert a telefonjával lett volna elfoglalva, ezért nem számít rá, hogy a balesetnek következményei lesznek.

Bár a marihuánafogyasztás Kaliforniában legális, drog hatása alatt vezetni bűncselekménynek számít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik