Szórakozás

Eléggé kellemetlenül érezte magát, mikor rájött, miért hívta el randizni a szomszédja

Zavarba ejtő egy felismerés volt.

Egy nő, aki a TikTokon a daddydevitoyum nevet viseli, egy délután nagy felismerés érte. Hazafelé ment, mikor észrevette az ablakából, hogy a fürdőszobában felkapcsolva hagyta a villanyt.

Ami nem csak a villanyszámlája miatt volt kellemetlen ráébredés, hanem azért is, mert így teljesen kivehető az ablakpárkányra rakott tusfürdője, samponja is, hiába homályosított az ablaküveg.

„Most jöttem rá, hogy mindenki láthatja ahogy zuhanyzom abból, milyen tisztán látom a samponomat és a hajkondicionálómat kintről” – írta a videómegosztón bejegyzéséhez, ahogy azt is:

Nem csoda, hogy meghívott vacsorázni a szomszédom.

A hozzászólók azon se lepődnének meg, ha törzsvendégei lennének az ablak alatt. Más éppen ilyen okból kifolyólag nem akar olyan lakásban élni, amelyik fürdőszobájának ablaka van.

@daddydevitoyum No wonder my neighbor wanted to get dinner #fy ♬ Yayo - Lana Del Rey

Nem csak ő járt így, szintén a TikTokon egy másik nő arról beszélt, másfél év után egy szomszédja hívta fel a figyelmet, nem biztos, hogy áldásos meztelenül átmennie a fürdőből a hálószobájába.

Ha már zuhanyzásnál tartunk: hideg vagy meleg vízben tegyük? Reggel vagy inkább este? A pisilést legalábbis inkább hagyjuk máskorra. Ahogy a hirtelen átváltás a hideg vízre is veszélyes lehet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik