Szórakozás

Celebrandi: Rajmund egyik napról a másikra felszívódott, nem kereste többet Bogdányi Titanillát

RTL
RTL
Ők már a sokadik pár, akiknek nem ment tovább az ismerkedés a műsor után.

A Reggeli mai adásában Bogdányi Titanilla is a meghívott vendégek között volt, és egyebek mellett arról is beszélt, hogyan élte meg a Celebrandi forgatását.

Mint mondta, jól érezte magát, a mélységekre pedig előre felkészült lelkileg. Tisztában volt vele, hogy a reality egyfajta önismereti tréning lesz a számára, amiben nem is tévedett: mivel például több más, a műsorban feltűnő hírességtől is azt a visszajelzést kapta, hogy nagyon sokszor van a kemény nő szerepében, és ez nem feltétlenül jó, elgondolkozott a dolgon. Hozzátette viszont, hogy ha az embert arra kényszeríti az élet, hogy megkeményedjen, ez óhatatlan.

Ami a szerelmi életét illeti, elárulta, hogy jelenleg is szingli. Ezt saját bevallása szerint nem is bánja, hiszen jól elvan egyedül, és sosem volt párkapcsolatfüggő, azt viszont nem tagadta, hogy ő tényleg nyitott lett volna arra, hogy Rajmunddal folytatódjon az ismerkedésük a műsor után is.

Igazából egyszer csak egy ponton már úgy nem keresett Rajmund engem. Rosszul esett, mert én azt gondolom, velem lehet beszélni

– árulta el a színésznő.

Mint mondta, jobban értékelte volna, ha a férfi őszintén elmondja neki, mi a problémája, de hangsúlyozta, nem szeretné őt rossz színben feltűntetni, és azt sem tartja kizártnak, hogy esetleg ő mondott vagy tett valamit, ami miatt a választottja meggondolta magát.

A Celebrandi vége után egyébként több páros is úgy döntött, hogy nem ismerkednek tovább egymással. Lukács Miki nem örült, mikor Ramóna közölte vele, csak barátkozni szeretne, végül nem is keresték egymást többé. Köcse György és a nála 16 évvel fiatalabb Danica is rájöttek, hogy nem illenek össze, majd Frohner Fecó is berekesztette az Evelinnel való ismerkedését, mivel a fodrász szerint nem egyezett a látásmódjuk.

Schumacher Vanda ezzel szemben úgy nyilatkozott, Abával folytatták az ismerkedést, és ha idejük engedi, találkoznak. Danics Dóra és Bence pedig úgy fest, komolyan egymásra találtak, jelenleg ugyanis közösen nyaralnak Horvátországban, és úgy tervezik, összesen egy hónapot maradnak is kint.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik