Szórakozás

Köcse György és 16 évvel fiatalabb randipartnere, Danica úgy döntöttek, inkább barátok maradnak

RTL
RTL
Rájöttek, hogy nem illenek egymáshoz.

A múlt héten ért véget a Celebrandi, ahol Jázmin Viktóriát kivéve úgy tűnt, mindenki talált magának randipartnert a jövőre nézve. Danics Dóra jelenleg Horvátországban nyaral a választottjával, Schumacher Vanda pedig nemrég úgy fogalmazott, jól alakul a kapcsolatuk Abával. Lukács Miki ennek az ellenkezőjéről számolt be, a napokban elárulta, hogy az ő ismerkedésük kudarcba fulladt Ramónával, a nő ugyanis csak barátkozni akart vele, a színész viszont erre nem volt nyitott.

Némileg hasonló helyzet állt elő Köcse Györgynél és 16 évvel fiatalabb választottjánál, Danicánál is, akik szintén úgy döntöttek, hogy jobb, ha csak barátok maradnak.

Találkoztunk a műsor után is, nem váltunk el rosszul, örültünk, hogy meg tudtuk egymást ismerni. Így, hogy többet beszéltünk, rájöttünk, hogy nem egy a világunk, más irányba tartunk és az életben nem igazán illünk össze. Mindketten egy kalandként fogtuk fel ezt. Megpróbáltuk, de csak sodródtunk az árral, úgy voltunk vele, hogy lesz, ami lesz. Jó volt a kémia köztünk, mégis lezártuk egymás között

mondta a Blikknek a kozmetikusként és műszempilla-építőként tevékenykedő lány, aki a jövőre nézve sem zárkózik el attól, hogy párkereső műsorokban szerepeljen. Hangsúlyozta viszont, hogy A Nagy Ő-be nem jelentkezne, mert senkiért sem akar harcolni. Azt viszont egyáltalán nem bánja, hogy a Celebrandiban szerencsét próbált.

Örültem, hogy részt vehettem benne. Sok barátra tettem szert, Gyurit is inkább barátnak mondanám. Abszolút őszinte kapcsolat alakult ki köztünk, mindig mindent elmondott, viszont pár randi alatt nem lehet eldönteni, hogy működni fog-e, vagy sem

– tette hozzá.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik