Szórakozás

„Ő se keresett, meg én se őt, azóta se történt semmi” – Lukács Miklós celebrandis ismerkedése kudarcba fulladt

rtl
rtl
Barátkozni nem szeretett volna.

Nemrég ért véget az RTL celebes párkereső műsora, a Celebrandi, amiben Lukács Miklós is szerepelt. Peller Anna korábbi férje úgy fejezte be a műsort, hogy kiválasztotta Ramónát további ismerkedés céljából. A Blikknek elmondta, ebből aztán semmi nem lett.

A választottammal még volt egy hosszabb beszélgetésem, és ő elmondta, hogy mivel jó a humora mindkettőnknek, szívesen barátkozna velem. Itt azonban nem arról volt szó, hogy barátot keressek. Megbeszéltük, hogy fogunk még találkozni, de ő se keresett, meg én se őt, így azóta se történt semmi, valószínűleg ez ennyiben marad. A barátkozásért nem vagyok oda, nem azt kerestem, mert szerencsére sok barátom van. Elengedtem őt.

Volt feleségével továbbra is jó viszony ápol:

Közös megállapodás alapján vállaltam el a műsort. Annával egyeztettük a ruhákat is, hogy mi állna jól és boldogan indított el a forgatás napján. Egyelőre minden jó, jól elvagyunk, támogatom, hogy ő is megtalálja a szerelmet. Ha megtetszik valaki, kikérem a véleményét, mert nagyon fontos számomra. A mi kapcsolatunk testvéri, baráti viszonnyá alakult át: együtt is töltünk időt, meg külön is. Nemrég Hévízen nyaraltunk öt napot hármasban, aztán Szarvason is majdnem végig közösen voltunk.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik