Szórakozás

Celebrandi: Danics Dóra Horvátországba utazott Bencével, egy hónapot töltenek majd ott

RTL
RTL
A műsorban egyelőre nem nézték vissza magukat.

Múlt pénteken ért véget a Celebrandi, ahol úgy fest, Danics Dórára is rátalált a szerelem. Az énekesnő az utolsó adásban jelezte, hogy Bencével szeretné folytatni az ismerkedést, a minap pedig a Blikknek árulta el, hogy a férfival a műsor forgatása óta is igencsak jól megvannak.

Két randink volt bent, a műsor forgatásának pedig már egy ideje vége, és azóta együtt is vagyunk. Tudatosan próbáltam nyitni olyan emberek felé, akik érdekelnek, Bencében pedig megtaláltam azt az embert. Ő is spirituális, próbál önmagáért és a környezetéért mindennap tenni, ami nekem nagyon szimpatikus, mert én is ilyen vagyok

– magyarázta Danics, hozzátéve: jelenleg Horvátországban nyaralnak együtt.

Ez az első közös nyaralásunk. Bence egyébként 34 éves, nemzetközi kereskedelemmel foglalkozik, és emellett légzésterapeuta. Mindketten szeretnénk áttérni a spiritualitás irányába, közös vállalkozás ötlete is felmerült, de összeköltözésről még nem volt szó. Meg kell, hogy beszéljük, mert én Szombathelyen élek, ő Budapesten, úgyhogy még nem tudjuk, mennyit fogunk találkozni. Most majdnem egy hónapot Horvátországban leszünk, apartmanokkal foglalkozok, szóval egyszerre dolgozok és pihenek is.

Ami a közös szereplést illeti, a pár egyelőre még nem nézte vissza a Celebrandit, de úgy tervezik, azt is együtt teszik majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik