Szórakozás

„Andi, le tudtok jönni?” – Kajdi Csaba Monte Carlóban bukkant rá a Rose d’Or-ra, Várkonyiékat kereste

Ajándékot vitt nekik.

Monacóba, majd a Cannes-ba látogatottMészáros Lőrinc bankholdingjának érdekeltsége által tulajdonolt jacht, a Rose d’Or, amely az elmúlt hetekben a milliárdossal, Várkonyi Andreával és családtagjaikkal a fedélzetén az olasz vizeket járta, a hajózási adatokat követő oldalak szerint pénteken délután érkezett a dél-franciaországi fesztiválváros kikötőjébe.

Kajdi Csaba legújabb videója alapján a jacht Monte-Carlo kikötőjében állomásozik, ahová a modellügynökség-vezető ellátogatott. Kajdi épp Franciaországban tartózkodik, innen jött az ötlet, hogy megkeresi a Rose d’Or-t. Egy applikáción keresztül nézte meg, hol kötöttek ki.

Mert egy üveg lekvárt és egy levelet akart nekik odaadni. 

A videóból kiderült, Kajdi valóban rábukkant a Rose d’Or-ra.

Úgy keresem a Lölőt, mint magyarok a Kárpát-medencét! A Miss Andi is itt áll valahol? Ja, az Anna volt. Meg kell nézni, annyit dolgoztunk ezért a kis hajóért. Ez a mi hajónk! Ez a Rose d’Or! Itt vannak a Lölőék, megy a buli. Bekiabálok mindjárt, érted, hogy keljetek fel, Andika, kicsi anyám! A Lölőt nem akarom felkelteni. Lekvárt hoztam, gyerekek. Na, ezt vettük, nézd meg! A személyzet olasz, azt hallottam.

„Andi, le tudtok jönni? Csak odaadnám a lekvárt! Gyere már le! Cukormentes!” – suttogott a jacht előtt, végül ott is hagyta a csomagot, amit a házaspárnak szánt.

A napokban Tóth Gabiról is kemény állításokat fogalmazott meg:

Kapcsolódó
Kajdi Csaba Tóth Gabiról: Mélykereszténység, a hitemért bántanak – minden volt, hallgattuk!
Szerinte komoly kitálalások leszek pár hónap múlva az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik